2015 m. lapkričio 10 d., antradienis

Kaip atskirti originalų MAC lūpdažį




Labas rytas, mano brangieji, aš jau skubu į spaudos konferenciją, kiek vėliau papasakosiu visas Mados Injekcijos naujienas, o šiandien nusprendžiau su jumis pašnekėti ir aptarti labai aktualią temą - MAC kosmetikos klastotes. Mes visi puikiai žinome, kad yra labai daug neoriginalių kvepalų, tačiau paskutiniu metu labai daug matau neoriginalios MAC kosmetikos, sulaukiu labai daug klausimų apie tai, todėl nusipirkau www.ebay.com kinišką MAC lūpdažį palyginimui. Šiandien viską aptarsime smulkiau.




Visi mes puikiai žinome, MAC lūpų dažų kaina - 20 EUR, todėl nusipirkti už 5 EUR originalius naujus beveik neįmanoma, netikėkite skelbimais.



Vizualiai yra net įpakavimo skirtumas, tačiau turiu pripažinti, Kiniečiai pasistengė. Jeigu neturėjote ir neturite MAC originalių lūpų dažų, patikėti, kad originalas galima. www.ebay.com Kiniečiai siūlo beveik visus populiarius atspalvius, aš nusipirkau SIN. Todėl kaip jau supratote - originali MAC Relentlessly Red ir fake - MAC SIN.

Pradėsime nuo įpakavimo:

Kinietiškas MAC lūpų dažų įpakavimas didesnis, jis lengvesnis, nes visiškai plastmasinis. Originalus MAC lūpdažis sunkesnis, jo kokybę galima pajausti rankomis.



Jeigu neturite su kuo lyginti, žiūrime į šriftus:


Kaip aš ir sakiau, originalas mažesnis, Kiniškas MAC lūpdažis didesnis



Kitaip atrodo ir spalvos pavadinimai, originalas atspausdintas  ant pakuotės , kiniškas - lipdukas


Apačioje lipdukai irgi skirtingi, skirtingas dizainas ir šriftas:


Lūpų dažų tekstūra skirtinga, nors tai ir RETRO matte kolekcija, kinietiškas variantas blizga, taip pat MAC užrašas ant dangtelio atrodo kitaip, jis didesnis ir ne savo vietoje


Na ir svarbiausiai, originalių lūpų dažų dangtelis netinka kiniškai kopijai, jis per mažas


Šnekant apie kokybę, nieko gero pasakyti negaliu, lūpų dažai blogai pigmentuoti, sunkiai tepasi, turi klijų kvapą ir tragiškai atrodo ant lūpų. Aš negaliu pasakyti, ar SIN spalva atitinka originalą, tačiau man užtenka kokybės, ji tikrai labai bloga.




Ką aš norėjau pasakyti apibendrinant, nesitikėkite nusipirkti MAC lūpų dažus pigiai, taip nebūna, o jeigu ir būna, tai išimtis, dažniausiai tai kiniškos kopijos, kurios nieko nevertos ir blogos kokybės. Jeigu norite nusipirkti lūpų dažus pigiau - Rekomenduoju L'oreal, Gosh, PUPA.

Tikiuosi buvo naudinga,

PS. apie MAC šešėlius


















SHARE:

5 komentarai

  1. Dar reikėtų prieš perkant pagalvoti, kokiom sąlygom pagamintas tas kinietiškas lūpdažis. Sudėtis tikrai ne tokia pati kaip originalo ir neaišku, kokių chemikalų ten gali būti įdėta, niekas nekontroliuoja šito. Sveikata brangesnė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Čia tai jau logiškai, bet kartais žmonės net nežino ką perka, jeigu perki per skelbimus arba iš rankų, reikia mokėti atskirti origianalą nuo kiniškos kopijos. ;-)

      Panaikinti
  2. Labai įdomus ir, manau, naudingas įrašas :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. O kur mac galima Lietuvoje nusipirkti? Kad tikrai neateitų tas feikinis variantas...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Šiuo metu esu išvykusi į Šveicariją, tai čia jų kainos 28e. Jei Lietuvoje po 20e neapsimoka čia pirkti tikrai :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig