2015 m. lapkričio 11 d., trečiadienis

L'occitane MEDAUS IR MANDARINŲ LŪPŲ BALZAMAS




Labas vakaras, brangieji, pas mane namuose jau Kalėdos: raudona patalinė, mandarinai ir arbata su medumi vakarais, todėl galiu drąsiai sau leisti rašyti apie Kalėdines kolekcijas. Noriu pradėti savo pasakojimą nuo L'occitane lūpų balzamo. Kodėl nuo balzamo? Todėl, kad tie, kas jau yra L'occitane klientai - perskaitys mano apžvalgą su malonumu, liks su mintimi, kad reikia būtinai išbandyti, juk žiema - mandarinų ir medaus sezonas, o tie,  kas dar nieko nebandę - nusipirks išbandyti, juk smagu pradėti pažintį nuo nuostabaus produkto jūsų lūpų priežiūrai. 





Gamintojo aprašymas:


Pristatome dar vieną šventinę L'Occitane medaus ir mandarinų kolekciją. Pirmiausiai užuodžiame vaisius, šnypščiąsias mandarinų aromato natas, tuomet atsiskleidžia neatsiejami šventiniai medaus, cukraus ir migdolų akordai. Šio aromato širdyje charakteringasis šlamutis pažadina šiltas autentiško bičių vaško natas, suteikdamas karamelizuotą atspalvį. Kartu su balzaminiu benzoinu ir migdoliniu Tonkos pupelių absoliutu, šis aromatas atskleidžia visas saldžias širdies gelmes.

Auksinis medus kristalizuojasi ir maišosi su saulės nubučiuotais mandarinais…
Praturtintas taukmedžių sviestu, šis lūpų balzamas maitina, apsaugo, švelnia, glotnina, suteikia komforto pojūtį.



Pierre Hermé – gardumynų Picasso, kuris savo karjerą pradėjo būdamas 14 metų, dirbdamas mokiniu Gaston Lenôtre. Ten jis treniravosi, mokėsi 10 metų, kol jo vardas ėmė plisti po visą pasaulį. Jis tapo garsus, nes atrado neįtikėtinus skonius ir pojūčius, įtvirtino tradicijas. 1997 metais šis šefas įkūrė kompaniją, kurią pavadino Pierre Hermé Paris ir tapo prabangių gardumynų kūrėju.

Talpa: 12 ml.

Kaina: 7,50 EUR


Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Aš jau pasakojau apie Pierre Herme L'occitane kolekciją savo bloge, tikrai nesikartosiu, šiandien šnekėsime apie lūpų balzamą. Labai patogu tubelė, spaudžiasi kiek sunkiau, nes balzamo konsistencija nėra skysta. Aš specialiai padariau nuotrauką, kad jus tai pamatytumėte, net išspaustas balzamas laiko formą. Balzamo kvapas labiau medus ir taukmedžio sviestas, negu mandarinai. Kvapas jaučiasi iškarto užtepus, po kelių minučių aš jo jau nebejaučiu. Balzamas labai gerai maitina mano sausas lūpas, todėl šitas produktas skelbiamas geriausiu ir labiausiai patikusiu. Nors balzamo atspalvis tubelėje oranžinis, lūpų jis nenudažo, gal kiek paryškina jau esamą lūpų pigmentą. Rekomenduoju pradėti pažinti su L'occitane produktais būtent nuo lūpų balzamo arba nuo rankų kremo. Apie rankų kremą papasakosiu jau netrukus.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig