2015 m. lapkričio 4 d., trečiadienis

Magiškos akimirkos





Niekas nepakelia taip nuotaiką, bent jau man, kaip naujieji batai ir apatiniai, jeigu aukštakulniai mano kolekcijoje kainuoja kur kas brangiau, apatinius aš esu pirkusi ir iš New Yorkes parduotuvės. Kas man patinka? Pakankamai gera kokybė, madingas dizainas, gundančios ir klasikinės spalvos, didelis pasirinkimas ir sąlyginiai nedidelės kainos.  Vakar mačiau naują kolekciją, todėl nusprendžiau naujienomis pasidalinti ir su jumis, juk ne visada yra laiko vaikščioti po parduotuves, kartais taip norisi gero patarimo ir atsiliepimo.







Magiškos New Yorkerakimirkos
Kas, kad už lango - ruduo. O viduje tai šilta!
Jaukiai šildomi namai, nuo šviežių kepinių dar garuojanti vyryklė, iš virtuvės sklindantis tirštas kakavos kvapas, laukiantys minkšti patalai bei filmas... New Yorker žino, kad jaukumo jausmas prasideda nuo arčiausiai odą siekiančio stiliaus. Jų rudens-žiemos kolekcijoje - klasikiniai atspalviai, gundantys nėriniai bei moteriški apatinio trikotažo modeliai, tiksiantys tiek šventei, tiek ypatingai nuteiksiantys kasdien.

Kelnaitės
Kaina: 5,95 EUR

Liemenėlė
Kaina: 12,95 EUR

Liemenėlė
Kaina: 14,95 EUR

Kelnaitės
Kaina: 6,95 EUR

Liemenėlė
Kaina: 12,95 EUR

Kelnaitės
Kaina: 5,95 EUR








SHARE:

3 komentarai

  1. Anonimiškas2016-07-21 09:56

    Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2016-07-21 10:55

    Aliona, ar yra kokie specifiniai triumph modeliai, kuriuos rekomenduotumėte?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Och kokie nuostabūs!!! Mes kaip tik su vyru planuojame romantišką poilsį su nakvyne gal kokiuose Druskininkuose ar Birštone, atšvęsti metines. Tai galvoju kaip dar nustebinti reiktų, naujas panašus apatinis trikotažas tikrai pridėtų magiškų akimirkų :))

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig