2015 m. lapkričio 17 d., antradienis

Makiažas su L'oreal La Palette Nude Beige




Šiandien dar vienas įrašas bloge apie makiažą su  L'oreal šešėlių palete. Aš specialiai padariau kiek tamsesnį makiažo variantą, kad parodyti šešėlių galimybes, jų pigmentaciją ir spalvas.






Taip atrodo L'oreal paletė, pakankamai patogus ir gražus įpakavimas, tačiau makiažui teptuko iš paletės aš nenaudojau, man tokie variantai nepatinka. Aš naudoju tik profesionalius, geros kokybės makiažo šepetėlius.



Šnekant apie šešėlių pigmentaciją, noriu pasakyti, kad kaip paprastiems šešėliams, tai labai gera, jeigu lyginti su MAC - kai kurios spalvos tikrai nusileidžia, bet MAC vienas atspalvis kainuoja 20 EUR, o paletė apie 90 EUR, todėl kas nori profesionalios kokybės, renkasi MAC, kam patinka L'oreal - išsirinks būtent šitą paletę. Ką rekomenduoju aš? Toms, kas daro dieninius, paprastesnius, ne profesionalius makiažus, nenaudoja ypatingai ryškių atspalvių (juodo ir tamsiai rudo), rekomenduoju L'oreal, kaina tikrai gera, kokybė irgi. MAC šešėliai labai pigmentuoti, juos naudoti reikia MOKĖTI, jums nesigaus super makiažas iš karto, jeigu neturite patirties ir žinių, šešėlių pigmentacija -žvėriška, ištušuoti juodus ir tamsius atspalvius labai sunku, reikalingi ypatingai geros kokybės teptukai, o tai dar papildomos investicijos.

Šnekant apie L'oreal, šešėliai labai minkšti, gerai tušuojasi, puikiai perduoda atspalvius (labai patiko matinės spalvos 3,6,7 tobulos kokybės ir pigmentacijos), nepatiko juodas ir tamsiai rudas atspalvis, nes jie nepakankamai gerai pigmentuoti (taip, galima išgauti rezultatą, tačiau jis nebus toks ryškus, kokio norisi). Šnekant apie satininius atspalvius labai patiko 2, 4, 5 - spalvos puikiai matosi ant akių (aš kaip akių pagrindinį atspalvį naudojau būtent 2 spalvą, rezultatu likau patenkinta). Lyginant su Maybelline palete noriu pasakyti, kad Maybelline man visiškai nepatiko, niekaip nesuprantu, kaip su ja galima padaryti makiažus, su L'oreal viskas įmanoma.

Žiūrime rezultatą:






Apibendrinant noriu pasakyti, rezultatu likau tikrai patenkinta, patiko atspalviai, pigmentacija, šešėlių kokybė ir galimybės, nepatiko juodas ir tamsiai rudas atspalviai, jie prastai pigmentuoti. Šešėlius naudojau su šešėlių baze iš Artdeco, makiažas išsilaikė puikiai. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jeigu jums patinka šilti rudos spalvos šešėliai, darote dieninius ir švelnius vakarinius makiažus, tikrai taip, liksite tikrai patenkinti rezultatu.

PS. dar vienas makiažas su L'oreal šešėliais:


















SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig