2015 m. lapkričio 7 d., šeštadienis

Maybelline Baby Lips Winter Mint Candy ir Hot Cocoa


Pabaigsiu šį įrašą ir vis gi važiuosiu į Maximą Grožio mugę. Tiek nuolaidų ir gerų pasiūlymų jau seniai nebuvo, bandysiu nusipirkti matinius Myabelline lūpų dažus raudono atspalvio, jeigu nepavyks (nes Maximoje visam Maybelline asortimentui taikomos 40% nuolaida), jau mačiau Eurokos visus atspalvius, tiesą, prie lūpų dažų yra nagų lakai. Dar viena labai smagi Maybelline naujiena - naujieji Baby Lips lūpų blizgiai. 






Gamintojo aprašymas:





Mmm... Nebereikia jokių desertų, kai Tavo rankose naujieji Maybelline Baby lip lūpų balzamai
heart emoticon Sugar Cookie - cukrinio sausainio aromato su rožiniu atspalviu
heart emoticon Sweet Apple - saldaus obuolio aromato su rausvu atspalviu
heart emoticon Mint Candy - mėtinio saldainio aromato su švelniai rausvu atspalviu 
heart emoticon Hot Cocoa - karšto šokolado aromato su nude atspalviu


Įpakavimas:








Mano nuomonė:

Man atrodo, tai populiariausias Maybelline produktas, mano blogo skaitomiausias įrašas - būtent apie šios balzamus, kurį aš parašiau prieš gerus metus. Tai labiausiai ir geriausiai išreklamuotas lūpų balzamas. Ar man jis patinka? Taip, nes turi labai malonius kvapus, turi atspalvius (nude spalvos man labai patinka), tačiau gali būti ir be atspalvio (tai irgi labai didelis pliusas), įpakavimas labai ryškus ir linksmas, lengva rasti rankinėje, kaina nėra labai didelė. Minusas - kaip žada gamintos, taip stipriai lūpų nedrėkina. O koks iš mass market balzamų stipriai drėkina? Joks, todėl why not?
Šnekant apie naują liniją, ji vilioja ypatingais kvapais: sweet apple arba Hot cocoa, aušku norisi nusipirkti. Aš gavau testavimui du atspalvius: Mint Candy - šviesiai rožinį ir Hot Cocoa - nude. Man labiausiai patiko Hot Cocoa, jis vos vos nudažo lūpas, nepermuša lūpų pigmento, tik ji labiau pašviesina, kvapas - kakavos, ne maišo ir neerzina. Kitas - mėtinis, šviesiai rožinis, nors didelio skirtumo su atspalvio aš nepastebėjau, man labiau prie širdies nude spalva, o gal man tiesiog nepatiko mėtų kvapas. Nežinau, tačiau šiandien nusipirksiu saldų obiuoliuką, vat tokie kvapai ir skoniai iš mano serijos.

O šeip mintis ir naujiena superinė. Mano kiekvienoje rankinėje guli Baby Lips balzamas, nes kartais vietoje blizgesio naudoju būtent jį.









SHARE:

3 komentarai

  1. Concentrate on the management of ft ailments should be conferred with this procedure Unlike oral or perhaps topical cream remedy which usually doesn’t keep recurrence of the toenail Candida ZetaClear matrix entomb or perhaps removing this afflicted toenail will certainly ensure permanent remedy for your problem Reduction is the top remedies This is.

    http://www.healthybeats.net/zetaclear.html

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2015-11-07 20:27

    Kokia graži nagų lako spalva! Koks čia lakas? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, aprašiu šį laką kitą savaitę, kol kas bandau testuoti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig