2015 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

Maybelline creamy beige 98 color tattoo



Aš jau pasakojau, kad labai mėgstu tikrinti produktų populiarumą ir perkamumą per išpardavimus, atėjus prie Maybelline stendo Akropolio Maximoje nustebau, jis buvo beveik tuščias. Ką pirko žmonės? Matinius lūpų dažus (kas be ko, nes kokybė ir kaina super geros), Baby Lips blizgius, kremines pudras ir kreminius akių šešėlius. Aš ilgai medžioju violetinės spalvos Vintage plus, bet taip ir be rezultato. Mano kolekcijoje jau buvo švelnios kūno spalvos matiniai Maybelline kreminiai šešėliai, tačiau ten spalva vos matoma, o Creamy Beige spalva tiesiog tobula.





Gamintojo aprašymas:



Novatoriška pigmentų technologija leido išgryninti tokius sodrius atspalvius, kurie akių vokus padengia itin ryškiai.
Dėl speacialios švelnios gelinės formulės kreminiai šešėliai tepasi ypač sodriai ir išlieka iki 24 valandų. Be to, šią ypatingos tekstūros priemonę galima naudoti ir kaip akių kontūrą. 
Išbandyk Color tatto ilgai išliekančiam akinamai ryškiam įvaizdžiui!

Įpakavimas:








Rezultatas:



Mano nuomonė:

Mano visos turimos Myabelline matinių šešėlių spalvos nėra ryškios, tačiau būtent tokių kartais reikia Nude makiažams, kai reikia padaryti taip, kad makiažo nėra, o visos smulkios vienos (akių) yra paslėptos. Tiesą sakant, aš tikėjausi kiek tamsesnio atspalvio ant akių, tačiau jis išsitušuoja iki visiško nude. Laikosi ant akių gerai, tokie šešėliai gali būti naudojami vietoje makiažo pagrindo, taip šešėlių pigmentai atrodo ryškiau. Aš su mielu noru nusipirkčiau tamsius atspalvius: matinį juodą ir pilkai violetinį.


PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig