2015 m. lapkričio 21 d., šeštadienis

Nauji pirkiniai: Sterling Silver




Aš labai mėgstu ryškius akcentus, tai gali būti dideli auskarai, įmantrios spalvos aukštakulniai, didelės apyrankės arba rožinės spalvos plaukų galiukai. Kodėl gi ne? Svarbu, kad viskas būtų skoningai.




 Vakar buvau parduotuvėse, nepatikėsite, Centre yra Balmain by H&M kelių drabužiai (kelnės, rankinė sidabrinės spalvos, piniginės, kepurės). Ką nusipirkau? Nieko, nes kokybė tragiška. Sidabrinės rankinės spalva tapo geltonai oranžinė šonuose nuo klijų. Ar tai Balmain? Manau tikrai ne, ne už tokią kokybę mokami tokie pinigai. Man, tiesą sakant, H&M Studio drabužiai atrodo kokybiškiau ir gražiau. Na o aš nusipirkau auskarus, tokius, kokius mačiau Rygoje, jie yra tik vienintelėje parduotuvėje Akropolyje ( H&M), o prie jų (na gi logiška prie auskarų pirkti batus ar rankinę) pirkau sidabrinės spalvos aukštakulnius. Kulnas nėra labai didelis, jie be galo patogus, žinau, nes turiu tokius pat, tik juodos spalvos. Atrodo be galo gražu, niekas net neįtaria, kad tai Bershka. Žiūrime nuotraukas:






Ką noriu pasakyti apibendrinant, kad vardas (drabužio brendas) dar nieko nereiškia, svarbu kaip drabužis atrodo ant jūsų. Tą suvokiau kai pamatavau Balmain kelnes, jos atrodo tragiškai, todėl iki šiol nesuprantu masinės psichozės, bet kainos www.ebay.com jau tikrai apmažėjo.










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig