2015 m. lapkričio 24 d., antradienis

Naujienos Kristianoje: ANNY ir PUPA





Aš šiandien iš ryto skubėjau į Kristianą apžiūrėti naujienų. Jau atkeliavo naujos Kalėdinės kolekcijos, savaime suprantama PUPA Stay Gold tiesiog tobula, nereikia dar pamiršti apie išskirtines PUPA paletes ir  ANNY Industrial Look in SOHO naujus nagų lakus. Kviečiu į virtualią kelionę į Centrinę Kristianą, čia lentynos atrodo gražiausiai.


Jau pats laikas apgalvoti Kalėdines dovanas, jų pilna Kristianoje. Aš specialiai padariau nuotraukas, apžiūrėsiu namuose, nes telefone nuotraukos pasididina, o parduotuvėje norėjau apžiūrėti kaip įmanoma daugiau.



Kaip aš jau sakiau, nauja PUPA kolekcija tiesiog tobula, įpakavimai - auksinės spalvos, spalvos - tiesiog fantastiškos. Labiausiai patiko Promo nuotraukos modelio makiažas - matiniai I'am pupa 003 lūpų blizgio spalva atrodo pasakiškai, aš gavau testavimui 001, tamsiai bordo spalvą nusipirksiu pati.



Limituoto leidimo šešėlių paletė - spalvos pigmentuotos, minkštos ir lengvai skaidosi, nuo balto aukso iki šiltos rudos, idealiai tiks šventiniam makiažui.



Mono Pupa akių šešėliai - nu ką čia dar pasakyti, reikia tik išbandyti, juk gavau testavimui du nuostabius atspalvius. Kokius? greitai parodysiu makiažą ir savo atspalvius.


PUPA I'm Pupa Matt Fluid įpakavimas auksinis, tekstūra tokia pat gera. Aš galiu Jums pasakyti atvirai, tai geriausias matinis lūpų produktas rinkoje, nes nesausina lūpų, spalvų pasirinkimas didelis, o pigmentai labai ryškūs. Rekomenduoju išbandyti, garantuoju - tikrai patiks.




PUPA naujos kolekcijos nagų lakai - nusprendžiau Gimtadienio proga nusipirkti sau dovaną - tamsiai bordo spalvą prie matinio lūpų blizgio, bandysiu atkartoti makiažą, nes mano lęšių spalva labai panaši, todėl akys irgi gali būti tokios pilkos.


O kaip Jums PUPA rinkiniai. Kainos prieinamos kiekvienam, mažiukai po 9 EUR, vidutiniai - 35-39 EUR, o pats didžiausias - 51, tačiau ten yra viskuo, nuo visų atspalvių lūpų dažų iki skaistalų, šešėlių ir maskuojamų priemonių. Žiūrime nuotraukas:




Pradėsime nuo didžiausio - čia yra viskas, kuo reikia makiažui, o apie tokią lūpų dažų paletę aš net pati svajuoju, juk dažniausiai naudoju teptuką, todėl tokia paletė man didelis pliusas. O kokių gražių atspalvių akių šešėliai, galima padaryti ir dieninį ir vakarinį makiažą,  plius yra skaistalai, maskavimo priemonės, švytėjimo suteikiančios kreminės priemonės.




Labai mažos paletės atrodo žaismingai, aš nusprendžiau kad padovanosiu draugei mažą katiną, ji svajoja apie katę, tačiau manau tokia katė ją pradžiugins labiau.


Vidutinė paletė - labai gražus, tiesiog tobulas įpakavimas, šešėliai, lūpų blizgiai ir šešėliai, pasirinkimas irgi labai didelis. 



Pereiname prie ANNY stendo, čia mūsų irgi laukia daug naujienų ir siurprizų. 




Nauja ANNY Industrial LOOK in SOHO lakų kolekcija. Man labiausiai patiko sidabrinės spalvos, aš jau mintyse derinu jas prie mano naujų sidabrinės spalvos aukštakulnių.





Naujieji lakų rinkiniai - limituoto leidimo nagų lakai ir Kalėdų žaisliukas, man labiausiai patiko raudonas atspalvis su lengvu shimeriu, o kaip kitaip, tokios spalvos mano mėgstamiausios.




Apibendrinant noriu pasakyti, kad naujienų labai daug, aš jau mintyse surašiau sau sąrašą, nes dovanomis reikia pasirūpinti iš anksto. Man į akis krito PUPA paletės, jos atrodo tobulai, pradžiugins bet kurią iš mūsų, taip pat patiko ANNY nagų lakai ir limituoto leidimo PUPA kolekcija. Rytoj aš nusipirksiu tai, kas man patiko ir parodysiu visas savo naujienas. 

Gero vakaro, o gal jau labos nakties?

Aš dar pasidėsiu prie kompiuterio, jaučiu įkvėpimą, manau parašysiu dar vieną straipsnį rytojui.















SHARE:

4 komentarai

  1. o kas tų katinų viduje yra? :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ten yra kelių rūšių katės:

    https://www.douglas.it/douglas/Make-up-Occhi-Cofanetti-Pupa-Cofanetti-Pupa-Cat-3_productbrand_3000071055.html

    http://www.consiglidimakeup.com/2015/10/anteprima-make-up-kit-collection-pupa-cat.html

    http://www.consiglidimakeup.com/2015/11/anteprima-trousse-pupart-pupacat-pupamilano.html

    AtsakytiPanaikinti
  3. Hopefully got there because I don’t cry I don't check there is no Eric correction but the advantage in that is that there's not a lot I love over 70-246 Practice Questions overhead yeah exactly because we’re going to have a when you have a session you have to .



    http://exampracticequestions.com/70-246/

    AtsakytiPanaikinti
  4. Kokios nuostabios naujos Anny spalvos!

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig