2015 m. lapkričio 23 d., pirmadienis

Žaliasis Jaspinas


Aš tiesiog Dievinu didelius aksesuarus, tačiau pagal mano skonį, jie turi papildyti pilną drabužių derinį, kontrastų aš nelabai mėgstu, o gal dar nemoku derinti. Apyrankės, tai paprasčiausias būdas suteikti savo drabužių derinukui žavesio, o PUGI PUGI - tai vienetiniai rankų darbo papuošalai, kurie atrodo tiesiog pasakiškai. Aš prie savo žalios suknelės išsirinkau apyrankę, šiandien parodysiu.











Mano nuomonė:

Man be galo patiko žaliojo jaspino apyrankė, tačiau šitoje vietoje siurprizų nebuvo, nes apyrankė taip pat atrodo internetiniame puslapyje, tai labai didelis pliusas. Labai patiko užsegimas, gerai laikosi ir nuostabiai atrodo. Dar vienas labai didelis pliusas, papuošalai vienetiniai, tai reiškia kad tokio pat Jus tikrai niekus nesitiksite. Papuošalų dizainas mano skonio, labai daug kabančių dalelių ir pakabukų, nes dažniausiai aš nešioju po kelias apyrankes, o čia užtenka vienos. 

Taip pat akmuo tai ne tiesiog žalias akmenukas, o žaliasis jaspinas, kuris padeda pasiekti stabilumą ir pusiausvyrą. Naudojamas turtų, sėkmės ir vaisingumo kerams. Padėkite jį savo sode, kad paskatintumėte augalus vešliau augti. Žaliasis Jaspis padeda pasiekti pusiausvyrą taip skirtingų gyvenimo sričių. Taip pat leidžia geriau suprasti kitų žmonių protinę ir emocinę būklę, skatina užuojautą. Žaliąjį jaspį galima nešioti, kad išvengtumėte migrenos ar tiesiog saugotų sveikata. 

Apibendrinant noriu pasakyti, kad be galo dėkinga PUGI PUGI už apyrankę, man tiko ir labai patiko, dabar matysite daugiau žalios spalvos derinukų mano bloge. Taip pat šitą apyrankę labai ilga, todėl ją galima nešiote kaip kaklo papuošalą, atrodo nepakartojamai. Būtinai įkelsiu nuotraukas.

PR sample









SHARE:

5 komentarai

  1. Kokia graži! Iš karto nubėgau žiūrėt asortimento. kaip gaila, kad gražiausios visos tik su aukso spalvos detalėmis, ko labai nemėgstu. Bet ačiū už užrodymą, prieš kalėdas labai reikia visokių idėjų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ten labai gražūs kaklo papuošalai, tiesiog tobuli. Būtinai peržiūrėk.

      Panaikinti
  2. jaspis, moč, ne jaspinas :D

    AtsakytiPanaikinti
  3. jaspis, moč, ne jaspinas :D

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig