2015 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

ANNY nagų lakas Deep Black Chief 346


Kuris atspalvis idealiai tinka prie bet kokių drabužių ir atrodo madingai? Mano atsakymas - juodas. Universaliais atspalviai galima pavadinti nude (tačiau jis labiau tinka darbui), raudoną (tačiau spalvą reikia derinti prie odos spalvos tam, kad manikiūras atrodytų gražiai), bordo (irgi labai gražu, tačiau jau ne kiekvienas drabužis tinka). Juodas atspalvis tinka bet kur ir bet kada , aišku su tokiais nagais į darbą ne nueisi, jeigu tik nesi dizaineris, menininkas arba 'laisvo oro direktorius', kai gali leisti sau bet ką. Artėja šventės, todėl dažniausiai mes  apgalvojame savo drabužius ir makiažą iš anksto, aš irgi ne išimtis, tačiau manikiūrą darau paskutiniu momentu, šį kartą jau sugalvojau, kad per Kalėdas mano nagai bus absoliučiai juodos spalvos.




Gamintojo aprašymas:


ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:



Rezultatas:




Mano nuomonė:

Viena mano draugė sakė kažkada, kad jeigu lakuoji nagus juodai - reiškia tau depresija, nieko panašaus, juodu atspalviu nagus lakuoja labai stilingi žmonės, tikriausiai nepasakysiu jums paslapties, tačiau ir vyrai lakuoja nagus juodai. O kodėl gi ne? Menininkai, ir tik menininkai gali tai suprasti. Šiandien šnekame apie tobulą ANNY juodos spalvos laką Deep Black Chief. Kaip ir visi labai, šitas turi labai patogų teptuką, kuris leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės, padaryti tai lygiai ir gražiai iš pirmo karto be pataisymų. Lako konsistencija tiršta, nuotraukose tik vienas lako sluoksnis, man jo užteko pilnai. Tačiau reikėjo palaukti ilgiau kol lakas išdžiuvo. Nusivalo lakas irgi be problemų ir visiškai juodų rankų nepalieka, laikosi idealiai apie 3-4 dienas, ilgiau nenešioju, nes nors vienoje vietoje nusilupęs lakas atrodo tragiškai, ypač tokios ryškios spalvos. 
Rekomenduoju išbandyti,  tiesą, prie tokio lako nagų forma ir manikiūras (nagų odelės) turi atrodyti idealiai, spalva įpareigoja.












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig