2015 m. gruodžio 23 d., trečiadienis

MIXA Raminamasis kremas nuo paraudimo SPF 15


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pašnekėsime apie kosmetikos priemonę kurios aš, tiesą sakant, nesupratau. Dabar atidariau gamintojo internetinį puslapį, kiek ten gerų komentarų, tačiau viskas labai logiška, vieniems patinka, kitiems ne.




Gamintojo aprašymas:


Pažangi spalvos korekcija tolygiam odos atspalviui. Kremo formulė praturtinta raminamosiomis savybėmis pasižyminčiu Cold cream ir arnikos žiedų ekstraktu, kuriame esančios medžiagos palaipsniui suteikia tolygesnį atspalvį odai.

REZULTATAS

Sumažėjęs paraudimas*, oda atrodo nuraminta ir labiau švytinti**, jos atspalvis palaipsniui atrodo vis tolygesnis. *Klinikinis tyrimas, 39 dalyviai, 8 savaitės **Vartotojų savęs vertinimo tyrimas, 39 dalyviai,  4 savaitės

NAUDOJIMAS

Tinka naudoti jautriai, linkusiai rausti ir kaisti odai visus metus. Puikus makiažo pagrindas. Tepant vengti akių ploto. Greitai įsigeria ir lengvai tepasi.

Sudėtis:



Įpakavimas:









Konsistencija:





Mano nuomonė:

Kodėl aš nelabai supratau šios priemonės? Nes ant dėžutės parašyta - CC kremas. Tai reiškia koreguojantis kremas su atspalviu, o čia spalvos nėra. Tai paprastas kremas (kiek žalsvos spalvos) kuris vizualiai (ir tai dar reikia įsižiūrėti) koreguoja veido atspalvį. Kremas nėra labai riebus (kaip Korėjiečių makiažo pagrindai žalsvos spalvos), susigeria gana greitai, bet mano odai kiek per riebus, aš nemėgstu naudoti tokias priemones prieš makiažą, tada man reikia tepti matinę pudrą ir apsunkinti veidą. Aš su veido raudoniu kovoju gana seniai, norisi lygios spalvos gražaus veido odos, tačiau tai labai didelis ir atsakingas darbas. Šita priemonė netapo mano mėgstamiausia, nes rezultato aš tikrai nepamačiau. Vos matomas rezultatas po kremo užtepimo yra, tačiau jis labai jau mažas, geriau pasirinkti žalios spalvos pagrindą, naudos bus žymiai daugiau.

Apibendrinant oriu pasakyti, kad MIXA veido valymo priemonės yra tobulos, man labai patinka, rekomenduoju kiekvienam, o su kremais reikia elgtis atsargiai, būtina išsirinkti tai, kas tinka jūsų veido odai ir nesitikėti stebuklo.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig