2015 m. gruodžio 10 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2015.12.10


Paskutiniu metu mes dažniau susitinkame per renginius, aš šneku apie kitas grožio ir mados blogeres. Kaip smagu pagaliau artimiau susipažinti, bendrauti, kartu kažkur eiti, gerti vyną ir tiesiog šnekėti. Parisiminu savo pirmąjį renginį, nieko nepažinojau, o pažintis tokiuose renginiuose niekas per daug nenori, aš atėjau, apėjau ir viską apžiūrėjau net du kartus, apsisukau iš išėjau. Man buvo nesmagu, tačiau kartais reikia išeiti iš savo rėmų tam, kad gauti daugiau, tam kad pasiekti dar vieną tikslą, tam, kad suprasti, aš galiu. Dabar aš pažįstu daugumą blogerių asmeniškai, todėl rašyti rubriką Beauty Talk tampa dar maloniau, komentuoti lengviau, o rinktis įrašus, kurie atskleistų žmogų dar paprasčiau. Kviečiu jus išgerti puodelį skanios kavos mano ir Lietuvos blogerių kompanijoje.




Noriu pradėti Beauty talk rubriką nuo Darjos įrašo apie namų dekoravimą Kalėdoms. Taip, taip, Kalėdos jau ant nosies, todėl būti papuošti namus ir pradėti galvoti apie dovanas.




Monika savo blogo skaitytojams pateikia labai išsamius ir gerus kosmetikos priemonių sąrašus ir atsako į klausimą, kuris manau jau rūpi daugumai iš mūsų " Ką gi dovanoti per Kalėdas"


O štai Sandros Kalėdinių dovanų gidas ir labai vertingi patarimai ką padovanoti draugei, vaikinui, draugams ir pažįstamiems.




Viena iš nebrangiausių ir labai populiarių dovanų moterims, rankų kremas. Nes šitoje vietoje prašauti tiesiog neįmanoma. Atsiliepimas apie Olive Spa rankų kremą Patricijos bloge.


Paakių odai reikia ypatingos priežiūros, Juditos bloge atsiliepimas apie Skincode paakių kremą. Aš jau išbandžiau Anti Age serumą paakiams, tobulas, su auksiniais blizgučiais, stangrina paakių zoną akimirksniu.


Aš vis žiūriu į Dr. Hauschka veido priežiūros priemones, vis noriu išbandyti ir niekaip nesigauna. Tai bandau vieną liniją, tai kitą, tai dar eilė pabandymams milžiniška, todėl man buvo labai įdomu perskaityti Modestos atsiliepimą apie veido pienelį.


Labai rekomenduoju perskaityti Lauros įrašą bloge apie Alepo muilą, būtent jis tinkamas naudoti kaip veido kaukė, jo galima trinkti plaukus, prausti kūną, jis nesausina odos. Susidomėjote? Plačiau bloge "Apie grožį"


Pagaliau, pagaliau mes sulaukėme Kotrynos įrašo apie Korėjietišką kosmetiką ir grožio ypatumus Azijos šalyje. Prisipažinsiu, šio įrašo aš laukiau labai seniai, nuo tos minutės, kai Kotryna pasakė man kad išvažiuoja.


Geri makiažo šepetėliai, jau pusė makiažo, o jeigu dar pridėti tobulų nude atspalvių šešėlių paletę? Plačiau Indrės bloge


Tobuliausia nagų lako spalva, bent jau man, tamsiai bordo. Turiu tokį pat ANNY nagų laką, myliu ir labai dažnai jolakuoju savo nagus.


Kai aš matau dar vieną atsiliepimą apie Revlon kosmetiką, pastoviai galvoje sukasi mintis ' na kodėl pas mus Lietuvoje nėra šios kompanijos kosmetikos? " Niekaip nesuprantu, Lenkijoje yra, visur yra, o pas mus nėra. Juk produktai tikrai geri ir verti dėmesio.


Šitas įrašas Salomėjos bloge nėra naujas, tačiau manęs pastoviai klausia nuomonės apie naujus Essence lūpų dažus. Ar tai blizgis? Nežinau, tačiau savo spalvos aš taip ir neišsirinkau.


Živilė savo blogo skaitytojams pasakoja apie mėgstamiausias šio rudens kosmetikos priemones. Aš sau užsirašiau La Mav mineralinę pudrą ir The Balm šešėlių paletę, tobulai atrodo.






Pabaigai stulbinama naujiena: Urban Decay ieško darbuotojų Lietuvoje, o tai reiškia, kad greitai nereikės nieko siųstis iš užsienio, viską galima bus apžiūrėti ir nusipirkti Lietuvoje. ačiū už naujieną Karolinai.


PS. O kaip čia taip, ne vieno drabužių derinuko? Negerai, tęsiame toliau..


Tobulas, tiesiog tobulas Martinos drabužių pasirinkimas Trend Wave gimtadieniui.


Pasakiškai gražus Darjos rožinis paltas. Išduosiu paslaptį, Darja jau tuti tobulus rožinės spalvos kailinius. Laukiame nuotraukų.

Tokia buvo mūsų savaitė,

Ačiū, kad skaitote








SHARE:

2 komentarai

  1. Kai viskas kalėdiška, kiek idėjų :) Šaunu! (ir oi koks senas mano įrašas, jau net pamiršau, kad tokį kažkada rašiau) :).

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš perėjau ir radau tavo įrašą, nes labai norėjau šios temos ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig