2015 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Beauty Talk (Kalėdos)


Šiandien mūsų Beauty Talk rubrika labai Kalėdinė, šnekėsime apie dovanas, drabužius ir pasiruošimą Kalėdoms, gersime karštą šokoladą ir klausysimės Kalėdinių dainų.







Labai ilgai galvojau nuo kokios įrašo pradėti, bet nusprendžiau kad tai turi būti ne įrašas, o Kalėdinės dainos, todėl įjungiame muziką (aš, tiesą sakant, tokios muzikos neklausau, bet Kalėdos - stebuklų metas, todėl viskas įmanoma)




Pasidarome skanios kakavos pagal Eimantės receptą ir skaitome rubriką kartu...



Ar jau parašėte laišką Kalėdų seneliui? Aš, taip, kiekvieną dieną noriu vis kitos dovanos, tikiuosi iki Kalėdų galutiniai apsispręsiu, nes norų tiek daug, o Kalėdų senelis tik vienas.



Ar jaučiama, kad iki Kalėdų liko tik 7dienos? Aš, asmeniškai, dar ne. O Simona jau papuošė namus, iškepė bandelių ir paruošė drabužius. Kaip viską spėti? Neįsivaizduoju.


Praeitą savaitę mados blogerės dalyvavo šventinėje Tally Well fotosesijoje, daugiau nuotraukų Martinos bloge.


Aš kaip ir Darja apie dovanas galvoju paskutiniu momentu, tačiau puikiai žinau, kad PUPA ir Lush, tai nuostabi dovana bet kam.


Patricija pasakoja apie internetinę parduotuvę ir labai smagias smulkmenas, kurias galima padovanoti per Kalėdas. Labai patiko puodelis, pas mane liko panašus iš Milka, kur galima parašyti linkėjimus.




Pilkasis norų sąrašas Juodosios plunksnos bloge. Man šį spalva be galo patinka, todėl aš dviem rankoms tik už.


Viktorija spėjo ne tik papuošti eglutę, bet ir paruošti dovanas. Naujas įrašas bloge apie tai, ką galima rasti po Viktorijos eglute


Mano sena svajonė - Kalėdinė mugė Vokietijoje, ten tai gražu ir šventiškai, o svarbiausiai, kitaip, nei pas mus. Žiūrime labai gražias Gabrielės nuotraukas bloge.




Mažena džiaugiasi savo spintos papildymu iš New Yorker, tiesą sakant, aš irgi labai džiaugiuosi, nes apie mus pagalvojo prieš Kalėdas, o mano pilkas paltas tiesiog tobulas, ypač kartu su šaliku ir bordo spalvos rankine. Maženos pasirinkimas kiek kitoks, tačiau man labai patinka jos sidabrinė suknelė.


O štai ir Sandos drabužių pasirinkimas Mados Injekcijai, labai nustebau sužinosi, kad sijonas iš Lindex. Niekada nieko nenusipirkau šitoje parduotuvėje, bet dabar galvoju, kad verta užeiti?


Aš seniai medžioju tokį sijoną kaip pas Enriką, o nuo tavo Chanel rankinuko, aš jau miegoti negaliu. Noriu ;-)



Karolina gavo labai gražią dovaną nuo savo tetos, išskirtinį papuošalą. Man tokie irgi labai patinka, gavau prieš gerus N metų veltą sagę iš savo draugės, nenešioju, tačiau laikau servante.


Šventės, tai raudono lako sezono pradžia, todėl rekomenduoju peržiūrėti ANNY raudonus atspalvius Kotrynos bloge.


Kokia faina Uoga Uoga naujiena, tokios dar nemačiau, ačiū Salomėjai už įrašą, būtinai paieškosiu parduotuvėje, nes jau žinau, kam padovanoti.


Judita išbandė Ziaja plaukų kaukę su kakavos sviestu. Aš tokio stebuklo pas mus Lietuvoje nemačiau, reikės kai būsiu Lenkijoje įdėmiau apžiūrėti lentynas.


Žiema - ypatingai reikia prižiūrėti plaukus, o ką daryti tam, kad jie nesi elektrintų? Atsakymas Modestos bloge, į šį klausimą atsako specialistas, kirpėja Laura Baronaitė.


Aš neseniai rašiau apie mėgstamiausias essence ir Catrice kosmetikos priemones, vienos spalvos šešėliai iš I Love nude kolekcijos vieni iš jų. Daugiau atspalvių Gėlėtos kosmetinės bloge.



Tokia buvo prieš Kalėdinė Lietuvos blogerių savaitė,

Ačiū, kad skaitote,














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig