2015 m. gruodžio 17 d., ketvirtadienis

Joico šukuosenų dienos



Pirmadienio popietę aš praleidau www.inhair.lt parduotuvėje, čia vyko JOICO šukuosenų dienos su GHD prietaisais. Kaip aš galėjau praleisti tokią galimybę? Su JOICO plaukų priežiūros priemonėmis mano pažintis prasidėjo labai seniai, nuo to, kai nusprendžiau persidažyti iš tamsios (beveik juodos spalvos) į šviesią. Būtent su JOICO dažais ir plaukų atstatymo programa mano plaukai palaipsniui vis šviesėjo, o nuostabių JOICO kaukių dėka plukai nenulūžo ir liko beveik nepažeisti. Toliau aš dažiau plaukus pati, vis bandžiau išgauti šaltą baltą atspalvį, bet tai kitą istoriją, o apie JOICO priemones turiu tik labai gerus prisiminimus, todėl su malonumu nuėjau susipažinti su naujais produktais plaukų sušukavimui ir fiksacijai. O svarbiausiai, galėjau įverti GHD tiesintuvą, pamatyti rezultatą ant savo plaukų, tai labai svarbu prieš perkant.



Taip atrodo naujosios JOICO priemonės plaukų sušukavimui:





Aš labai nemėgstu apimties, nes mano plaukai ir taip pučiasi, tačiau visiškai tiesus plaukai atrodo negražiai, todėl man į akis krito Joico hair Shake - tai apimties suteikianti priemonė, labai lengvos tekstūros ir malonaus kvapo. Mes ją naudosime šukuosenai, todėl kiek vėliau papasakosiu daugiau, o kol kas žiūrime į Joico šampūnus, kaukes ir  balzamus.






Sužinojau, ir pasakau Jums, salone InHair galima užsirašyti į GHD pamoką, kur tave gali pamokyti tiesinti arba sukti plaukus. Aš pati žinau, kaip sunku išsirinkti tinkamą profesionalią priemonę plaukų priežiūrai, aš jau nešneku apie plaukų džiovintuvus, tiesintuvus ir pan. Kol dirba kirpėjas -profesionalas, viskas aišku, atrodo labai lengva, o kaip pagalvoji kad namuose reikia atkartoti visą procesą, pasidaro silpna, nes net aš taip nemoku. Pasirodo, viskas labai paprasta, čia tave gali ir pamokyti ir parodyti kaip padaryti tobulas garbanas su GHD tiesintuvu, arba lygiai ir gražiai ištiesinti plaukus.





Rezultatas prieš: 

Aš savo plaukams nieko nedariau, tiesiog išploviau ir patepiau aliejuku, nes kitaip labai sunku iššukuoti. Plaukai sausi, pažeisti ir labai pučiasi.


Kaip aš jau pasakojau pradžioje, nes nusprendėme suteikti plaukams apimties prie šaknų naudojant Joico Hair shake priemonę. Ją reikia naudoti tik prie šalnų, suplakti ir purkšti, priemonė mėgsta karšti, naudoti labai lengva net namų sąlygomis, jokio lipnumo ir šalmo efekto nesijaučia. Rankomis galima suformuoti pageidaujamą apimtį prie šaknų ir užfiksuoti laku. Priemonė nepalieka balsvo miltelių sluoksnio, tinka ir šviesiems, ir tamsiems plaukams, tačiau suteikia matinių plaukų efektą.



Plaukų apimtis priklauso nuo pasirinkto šepečio, kuo didesnis šepetys, tuo daugiau apimties. Jeigu mes norime pakelti plaukus tik nuo šaknų, naudojame GHD 35 mm keramikinį šepetį. Aš namuose turiu didesnį ir natūralių šerių, jis sunkesnis, ir man atrodo geriau tiesina mano plaukus, tačiau ir keramikinis variantas man be galo patiko, galvoju, gal man reikia mažesnio diametro?



pamačiau nuotrauką ir pagalvojau, ar čia mano plaukai? Negali būti tokie gražūs ir tiesus. Pasirodo ir GHD plaukų džiovintuvas veikia stebuklingai.





Kai plaukai įgavo apimties prie šaknų, meistrė su GHD tiesintuvo labai greitai susuko garbanas. Aš mačiau reklamose ir instagram filmukuose kaip tai daroma, bet niekada nebandžiau. Turiu namuose konuso formos plaukų suktuvą, bet dabar suprantu, kad nusipirkus GHD sutaupysiu ne tik vietos lagamine keliaujant, bet ir laiko. Garbanas daryti labai lengva ir paprasta, net aš namuose tai sugebėčiau.

Garbanoms užtvirtinti naudojome Joico vašką, kuris labai įdomios tekstūros: putos, kurios virsta vašku. Kvapas - mediena su tabaku, todėl tinka kiek merginoms, tiek vyrams. Konsistencija nėra labai riebi ar lipni, tačiau rekomenduojama tepti ne nuo šaknų. Priemonė padeda sutramdyti garbanas, suteikti jiems fiksacijos, minkštumo bei lankstumo.




Užtvirtiname šukuosena su Joico plaukų laku, kuris labai lengvas, tačiau gerai fiksuoja šukuoseną.


Rezultatas:

Aš gavau tai, ko norėjau, labai gražias , tvarkingas garbanas, kurios išsilaiko visą dieną, atrodė natūraliai, be šalmo efekto. Kas įdomiausia - garbanas pavyko iššukuoti labai lengvai, todėl apie plaukų laką reikia pagalvoti. Jis stiprios fiksacijos, gerai laiko šukuoseną, lengvai iššukuojamas iš plaukų, tai labai retas atvejis. Taip pat supratau, kad GHD tiesintuvo būtinai reikia, tik įvertinant rezultatą galima daryti išvadas. Aš namuose turiu paprastą plaukų tiesintuvą (jis pas mane jau gerus penkis metus), todėl skirtumas su GHD tiesintuvu matosi ir jaučiasi stipriai. GHD tiesintuvas plonesnis, lankstesnis - jis tinka kiek tiesinimui, tiek ir plauku garbanoms sukurti, garantuoja optimalią temperatūrą, sumažina plaukams daroma žalą (tai dar svarbiau), todėl aš tiksliai žinau, kad Kalėdoms gausiu tiesintuvą iš GHD.




Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kaip ir veido priežiūroje ir kosmetikoje, taip ir plaukų priežiūroje yra didelis skirtumas tarp profesionalių plaukų priežiūros priemonių ir skirtų namų sąlygoms naudoti. Aš jusm rekomenduoju išsirinkti tai, kas tinka būtent jūsų plaukams, o www.inhair.lt parduotuvės konsultantai jums padės tai padaryti.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig