2015 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Dizao Organics lūpų balzamas su spalva (spalvos Iris ir Camelia)



Kaip aš jau rašiau savaitės anonse, lūpų balzamų per daug nebūna niekada. Pas mane vieni pasibaigia, kiti pasimeta, o dar kiti ne tokie, kokių norėtųsi. Vilkpėdės bazėje aš pamačiau labai gražius ir spalvotus lūpų balzamus, todėl nusprendžiau nusipirkti kelis ir išbandyti. Patikėkite, jie tobuli, būtent todėl rašau atsiliepimą taip greitai.




Aišku, lietuviškų aprašymų niekur nėra, tačiau aš noriu pasakyti nuo savęs: sudėtis beveik organinė ir natūrali. Spalvų pasirinkimas labai didelis, tačiau yra ir bespalvių variantų. 

Spalvotų balzamų pasirinkimas:


Bespalviai:













Mano nuomonė:

Kokie gražūs įpakavimai, kaip galima tokių nenusipirkti? Mane papirko Gėlės ir spalvų pasirinkimas. Tik namuose apžiūrėjus įpakavimus ir perskaičius aprašymus, aš supratau, sudėtis tikrai verta dėmesio. Šio produkto negalima palyginti su Maybelline Baby Lips, nes šie blizgiai beveik natūralios sudėties. Spalva nėra švelni, jeigu užtepti kelis sluoksnius, gaunasi gana ryškios spalvos lūpos. deja parodyti negaliu, lūpos labai sausos, vaizdas nėra estetiškas. Dizao lūpų balzamai pakankamai gerai drėkina lūpas, pigmentas kelia apie kelias valandas, tačiau reikia tepti tiksliai ant lūpų, nes  spalva gali išbėgti už lūpų kontūrą. Rekomenduoju, tobuli (pirkau Elevitoje po  1 EUR). 

















SHARE:

2 komentarai

  1. Graži ta Camellia spalva, reikės atkreipti dėmesį parduotuvėje, iš Dizao žinau tik kaukes veidui, ar čia ne ta kompanija?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, kaukės veidui irgi iš Dizao, bet aš jų niekada nepirkau, gal verta?

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig