2015 m. gruodžio 28 d., pirmadienis

GOSH ... to be cool in Copenhagen (akių šešėlių paletė)


Labai smagu gauti naujienas, tačiau blogerių gyvenimas toks, kad pradžioje nuotraukos, o tik po to galima išbandyti. Apie daugelį naujienų aš jau rašiau bloge, todėl labai didelio susidomėjimo sulaukė šešėliai. Aš noriu pasakyti taip, Gosh šešėliai labai geros kokybės, turiu vieną violetinių atspalvių paletę, tačiau jai labai trūko tamsių atspalvių, nes darant makiažą, norisi ir juodo ir tamsiai rudo, o ne tik švelnių ir šviesių spalvų. Pamačius šitą paletę pasakiau "wow", tobula, tiesiog tobula, plius visi atspalviai matiniai. Šiandien aš jums parodysiu spalvas ir noriu pasakyti, kad kol kas tai naujiena, jos dar nėra parduotuvėje, todėl tenka tik laukti.




Kiekviena „9 shades“ šešėlių paletė yra sudaryta iš 9 nuostabių šešėlių, leidžiančių susikurti išbaigtą įvaizdį.  Kiekvienoje paletėje rasite tiek ryškių, tiek pastelinių spalvų, tiek ir blizgių bei matinių atspalvių. Maišykite juos tarpusavyje ir susikurkite unikalų Jums tinkantį spalvų žaismą.

Kaina: 17 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Cosmada, Eurokos









Mano nuomonė:

Labai gražių ir einamų atspalvių šešėlių paletė, čia jau tikrai TOP spalvos. Labai retas atvejis, kad vienoje paletėje būtų galima rasti ir šaltus ir šiltus atspalvius, plius rudus ir pilkus, o taip pat visos spalvos yra matinės. Man labai patiko, galvoje labai daug makiažo variantų, kuriuos manau įgyvendinsiu ir parodysiu po Naujųjų metų, dabar tikrai nespėsiu. Šešėliai labai pigmentuoti, net šviesios spalvos labai geros kokybės, konsistencija kreminė, tačiau gali byrėti paakių zonoje, todėl darome kaip daro garsieji visažistai - akių makiažas ir tik tada  veidas ir kontūravimas. Labai patiko pilkas ir juodas atspalviai, baltas matinis ir pieno geltonumo, tokios spalvos tiks ir dieniniam ir vakariniam makiažui atlikti. Patiko juodas matinis įpakavimas, kuris atsidaro ir turi labai didelį veidrodį. Žodžiu, rekomenduoju nusipirkti, kai tik šešėliai atsiras parduotuvėje, tai tikrai kiekvienos iš mūsų "Mast have"

















SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-12-29 22:50

    Labai graži paletė. Noriu paklausti, o GOSH šepetėlius ar rekomenduotumėt pirkti? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Veido teptukai iš Gosh man nelabai, patiko tik kreminei pudrai, o šešėlių teptukus pirkti rekomenduoju, labai geros kokybės, ypač šešėlių skaidymui.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig