2015 m. gruodžio 12 d., šeštadienis

Kristiana naujienos: L'erbolario ir ANNY geliniai nagų lakai



Jeigu Jus nieko prieš, tai aš išsirinksiu kaip pagrindinę nuotrauką šitam įrašui L'erbolario stendą centrinėje Kristianoje. Pagaliau, pagaliau jis yra Kristianoje, gražus, skoningas, o kas svarbiausia, čia pristatomos kelios naujos linijos. Bet apie viską iš eilės...





Centrinėje Kristianoje L'rebaoario Kalėdinių dovanų sostinė:




Naujojoje L'erbolario Frescaessenza linijoje galima rasti kvepalus, namų kvapą, kūno aliejų ir muilus. Kvapas tiesiog pasakiškas, labai žalias ir malonus.







Prisiminate, jau spėjome aptarti bloge barzduotus vyrus, pagrindinė išvada buvo tokia, fainai, jeigu barzda gerai prižiūrėta. L'rebolario siūlo net visą liniją barzdai prižiūrėti - šampūną, kremą ir aliejų. Taip pat šiandien mes dar aptarsime skirtumą tarp L'erbolario skutimosi kremo ir putų.



Dar viena naujiena - Indiškas Jazminas, kvapas kiek saldokas, tačiau labai šiltas ir malonus, tikrasis itališkas kvapas, jaučiasi saldūs jazminai, medus ir saulė, labai pozityvus aromatas, kuris primina apie vasarą.


L'erbolario netestuoja savo kosmetikos priemonių ant gyvūnų, tačiau sukūrė atskirą liniją mūsų augintiniams, aš manau mielai nusipirksiu savo Bruknei Kalėdinę dovaną, nes westukų kailis reikalauja ypatingos priežiūros, taip pat baltieji škotų terjerai labai alergiški.


Aš jau susiruošiau eiti namo, kol neužmačiau ANNY stendo su geliniais nagų lakais. Aš skaičiau apie šią naujieną facebook'e, tačiau nesitikėjau, kad ji taip greitai pasieks parduotuvę. ANNY nagų lakai vieni iš mano mėgstamiausių, labai gera kokybė, puikiai laikosi ir didelis spalvų pasirinkimas, plius limituoto leidimo kolekcijos, todėl gelinių lakų aš nekantriai laukiau, smagu būtų apie nagų lakavimą užmiršti kokiom kelioms savaitėms, manikiūrą pasidaryti pačia namuose, nederinant laiko grožio salone.



Aš jau turiu važiuoti į IKEA ir į mugę "KABLYS", vakare susitiksime ir aptarsime Mados Injekciją ir L'erbolario priemones vyrams.
















SHARE:

2 komentarai

  1. O neuostei L'erbolario namų kvapo, kuris toks kalėdiškas? Nu nerealiai kvepia, galvoju įsigyti ir... net panaudoti kaip kvepaliukus sau ir visur dalinti Kalėdinę nuotaiką :)))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žinok ne, aš susipažinau su kvepalais (baisiai jau įdomu buvo), o rankų daugiau nebuvo laisvų. Aš vis labiau prie žvakių, nei prie namų kvepalų, net nežinau kodėl.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig