2015 m. gruodžio 18 d., penktadienis

Mados Infekcija. Makiažai


Na o dabar mes su jumis pašnekėsime apie netradicinius makiažus, juk būtent tokius daro per mados pasirodymus. Reikia suprasti vieną paprastą dalyką, tai tiesiog tendencijos, nieko atkartoti nereikia. Įsivaizduoju, bandome visos atkartoti Thom Bara paskutinio modelio makiažo variantą. Sudominau? Aš irgi likau be žado, bet man patiko, drąsu sakyčiau aš jums, tačiau jeigu kolekcija vadinasi "Juoda", tai logiška, kad makiažo akcentas bus juodas atspalvis.



Einame iš karto prie reikalo, nes aš suintrigavau ir dar nieko neparodžiau.



Štai taip. Sakysite per drąsiai? Tačiau išėjus iš renginio, aš prisiminiau būtent šį makiažą ir būtent šią kolekciją. Nes viskas buvo apgalvota, nuo drabužio dizaino, batų, rankinių iki makiažo ir stiliaus. Manau būtent taip ir reikia, tik tada galima bus iš 17 dizainerių prisiminti vieną, būtent tą, kurio kolekcija atrodė įspūdingiausiai. Patikėkite, kiti kolekcijos modeliai atrodė ne taip, juodu akcentu tapo tik drabužiai


Juodos spalvos akcentus pasirinko ir jaunoji dizainerė iš Rusijos Anastasija Novozhilova

Veikėjas „Strider“ – tai ne žmogus, o namo keliaujanti siela, kuri yra pasiruošusi sutikti tiek šaltą ir stiprų vėją, tiek degančią saulę. Juo gali būti gyvūnas, medis ar paukštis, o gal ir kalnų dvasia. Šešėlis     
– klajojančios dvasios veidrodis, parodantis, kas ji iš tikrųjų yra. Kiekvienas šešėlis yra individualus ir išskirtinis, todėl šios kolekcijos „šešėlis“ perteikiamas per geometrinių linijų kontrastus, ornamentus, audinio dekorą.    



Juoda ir salotinė (nors salotinė  jau gerokai nusibodo) pasirinko Aleksandra Kozlova, juodas akių makiažas kaip akcentas, plius labai ryškios salotinės spalvos plaukų sruogos.




Smokey eyes makiažas nepaleidžia savo pozicijų, net per madingus pasirodymus naudojami būtent tokie makiažo variantai:

Viktorija Aršėnaitė

Kolekcija „White birds in black oil“ (liet. Baltas paukštis juodoje naftoje)

Ši konceptuali kolekcija yra dedikuota ekologinėms problemoms. Pagrindinė istorijos linija – apie paukštį, kuris įklimpo naftoje. Kolekcijos modeliai atspindi paukščio bandymus išsivaduoti iš naftos gniaužtų.






Tokius makiažus aš pamačiau per Mados Injekcijos finalą, ne, pasakysiu kitaip, būtent tokius makiažus aš prisiminiau po Mados Infekcijos finalo. Turime suprasti, kad makiažas turi papildyti kolekciją, tai įrankis, kuris yra labai reikalingas kuriant modelių stilių ir kolekcijos užbaigtumą.

Nuotraukos: Tautvydo Stuko ir Gedimino Gražio















SHARE:

2 komentarai

  1. go ahead and take that foot out and forward a little bit which will help you keep your hips in alignment can really holding everything for fibro knife long stretches said you know opener hit Perfect Biotics tour your here he need to readjust the arms quick week back down another making sure they stay rooted down toward your spine me know when Miller arm back down to tyro run a again engaging the shoulders .

    http://t-rexmusclefacts.com/perfect-biotics/

    AtsakytiPanaikinti
  2. There was no separation of the participants through the allocation of the diet group (“no choice" or "check") or diet (CSIRO, SB, MED) on these courses range. All statements contained in the weight loss collection, Baker IDI Heart and Diabetes Institute, Melbourne, Australia.
    http://www.optimalnutritions.com/nucific-bio-x4

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig