2015 m. gruodžio 4 d., penktadienis

Mossa valomosios kreminės putos




Labas rytas, mano brangieji, šiandien mano pasakojimas apie Latviškos kosmetikos gamintojo MOSSA valomosios kremines putas. Žinau, kad MOSSA kosmetika sulaukia labai didelio susidomėjimo, todėl labai noriu parašyti ką nors būtent apie šios produktus. Apie serumą ir aliejų aš šnekėti nenoriu,  dar neturiu galutinės nuomonės, o apie prausiklį su AHA rūgštimi jau pasiruošusi papasakoti jums.



Gamintojo aprašymas:



MOSSA yra organinės kosmetikos prekės ženklas. Odos priežiūros produktai yra sukurti remiantis unikaliomis, organinėmis, ECOCERT sertifikatu sertifikuotomis vitaminų formulėmis iš Šiaurės regionuose užaugintų uogų. 

Cleansing creme-mousse - natūralios kreminės valomosios putos su baltųjų serbentų AHA vaisių rūgštimi; švari, atgaivinta ir švytinti oda  

Švelni priežiūra: natūralūs valomieji ingredientai švelniai valo odą ir pašalina makiažą, bet nesutrikdo natūralaus odos pH balanso. Rezultatas: efektyviai nuvalo odą, suteikia jai šviežumo pojūtį, oda ima švytėti.

- Švelniai valo odą, pašalina makiažą;
- Baltieji serbentai, hialurono rūgštis/neutralus pH;
- Dermatologiškai patikrintas/patvirtintas.

Naudojimas: nedidelį kiekį produkto įmasažuokite į veido odą, nuplauti vandeniu. Venkite patekimo į akis. Skirta visų tipų odai. 


Talpa: 200 ml.

Kaina:  10,49 EUR

Kur pirkti: parduotuvės Drogas

Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Aš pastoviai prieš kokį nors pristatymą atlieku namų darbą, taip buvo ir prieš MOSSA pristatymo vakarėlį. MOSSA kosmetiką aš jau mačiau Rygoje, Droge, tačiau tada nieko nenusipirkau, o šį kartą aš jau Akropolyje  apžiūrėjau lentyna įdėmiau. Mano dėmesį patraukė šitos putos ir aliejus veidui. Nepatikėsite, kaip apsidžiaugiau gavus šitas priemones testavimui. Na dabar apie putas plačiau. Visos natūralios kosmetikos mylėtojos žino apie natūralią ir ekologišką kosmetiką MADARA, MOSSA tai dukterinė šios kompanijos linija. Tiesą sakant, man MOSSA įpakavimai atrodo 'skaniau', kainos mažesnės negu MADARA, o prieinamumas geresnis ( na kur tau BIoteka ir Drogas). Prausiklio įpakavimas standartinis, su pompa, pradžiugino tai, kad ne visas buteliukas užklijuotas, iš vienos pusės paliktas tarpas, todėl puikiai matosi kiek prausiklio liko buteliuke. Prausiklio konsistencija tiršta, tačiau nėra visai muilinė. Kvapas saldokas, nors aš tikėjausi rūgštaus (juk sudėtyje yra AHA rūgštis). Dabar apie poveikį: prausiklis nesausina veido odos, tačiau su savo mėgstamu Pobling aš jo naudoti negaliu, nes priemonė pūtuoja mažiausiai, po naudojimo veidas labai minkštas ir šilkinis. Putos gerai nuvalo makiažą, tačiau dirgina akis (griaužia jas).

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, man putos patiko, jos labai švelniai nuvalo makiažą ir nešvarumus, tiks bet kokio tipo odai (na gal labai jautriai ir alergiškai tikrai nerekomenduočiau), priemonės sudėtis prie natūralių, labai malonus ir natūralus kvapas, mielas įpakavimas. Didžiausias pliusas hialuronos  ir AHA rūgštis priemonės sudėtyje.


PR sample






SHARE:

2 komentarai

  1. Anonimiškas2015-12-04 10:37

    Aliona, žinau, kad turi problemą - išsiplėtusias poras. AHA rūgštys turėtų spręsti šią problemą, ar pastebėjau kokį poveikį šiai problemai, naudojant šias putas? Būčiau dėkinga ir jei pasidalintum, ką geriausio atradai, kovojant su išsiplėtusių porų problema. Taip pat, siūlau idėją, kurios pasigendu - apie kosmetines procedūras, kurias atlieki :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. aš supratau vieną dalyką, man svarbu nors poras tinkamai išvalyti, todėl ir naudoju Pobling, labai patenkinta rezultatu. Mossa prausklis sakyčiau per silpnas tam, kad sutraukti poras. Visus kitus dalykus galima tinkai nudažyti, užmaskuoti ir pan. Svarbu kad tik spuogų nebūtų.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig