2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

Naujienos




Tiek dovanų, dėmesio aš tikrai nesitikėjau. Kiekvieną dieną atsikeliu su mintimi, kaip faina, kas esu blogerė, kaip faina, kad galima susitikti tokius nuostabius, fainus, kosmetiką ir madą mylinčius ir vertinančius žmones. Būtent dėl to aš tokia laiminga, būtent dėl to norisi daryti žymiai daugiau, tobulėti, rašyti naujus įrašus, galvoti naujas rubrikas, tobulinti savo rašymo ir fotografavimo įgūdžius. Šiandien aš nieko nenoriu planuoti. Kiek planuoju eglutę? Visą savaitę, o jos dar vis nėra. Bet už tai bloge penktas įrašas, jeigu nereikėtų daryti vakarienės, parašyčiau dar kelis, nes labai norisi, pasiilgau per savaitgalį.  O kol kas pasidalinsiu naujienomis ir dovanomis, taip pat savo pirkiniais.

PS. Vyras atėjo iš darbo anksčiau, todėl įrašo laiku pabaigti aš nespėjau, pabaigiu tik dabar, tačiau geriau dabar, negu rytoj.






Pradėsime nuo pat pradžios, t.y nuo pirmadienio. Parduotuvėje www.inhair.lt mane labai lepina, todėl tuščiomis rankomis aš neišėjau, testavimui gavau labai daug GHD plaukų priežiūros priemonių. Aš turiu plaukus tiesinamąjį purškiklį, man jis labai patiko, jau išbandžiau (juk praėjo visą savaitė) plaukų laką ir serumą, greitai pasidalinsiu savo įspūdžiais bloge.


Jeigu tokia žiema kaip dabar, tai kodėl negalima dėvėti proginės atviros suknelės per Kalėdas? Viskas nuostabu, tačiau visiškai baltas kūnas tokiai suknelei netinka. Jau rytoj išbandysime naujas St. MOriz savaimio įdegio priemones tobulam įdegiui.




Aš niekada neatsisakau plaukų priežiūros mėginukų, būtent taip galima suprasti kokios priemonės tinka, o kokios ne, ypač pasirenkant ir testuojant profesionalias priemones. 


Ačiū labai Mary Kay atstovams už nuostabias dovanas, paletė tiesiog tobula, ypač patiko įpakavimas, o nagų lako spalva idealiai tinka rudeniui. Išbandysiu ir aprašysiu priemones bloge.


O štai mano pirkinys iš Make Up Store, likau sužavėta Vidajos atliktu makiažu per pristatymą (papasakosiu jau rytoj), todėl nusipirkau Gleam Dream (kreminės konsistencijos higlighterį) ir savo seną svajonę - šešėlius, kuriuos galima naudoti kaip skaistalus - cosmopolitan. Paskutinė naujiena - jau veikia internetinė parduotuvė (http://makeupstore24.com)



Po Kristianos parduotuvės sveikinimo (kai jau pamačiau dovanas namuose) aš šokinėjau iš laimės, skambinau mamai ir draugėms, pasakojau ką gavau. Labai apsidžiaugiau galimybe išbandyti Juvena veido priežiūros priemones (man taip patiko jau išbandytą liniją, o Miracle Boost tobulas), bet dar nieko ir neišbandžiau, noriu pabaigti jau pradėtas priemones.



Geriausi nagų lakai - ANNY, čia jau nieko pridurti negaliu. Mano kolekcijoje net 3 naujos spalvos: dvi raudonos ir viena juoda, rytoj lakuosime nagus. Tamsiai raudonas PUPA nagų lakas irgi laukia savo eilės, labai įdomu išbandyti. Aš jau pasakojau bloge apie Denim (smėlio efekto) nagų laką, tačiau čia visai kitos reikalas.
Kodėl man patinka PUPA kūno priežiūros priemonės? Nes jų kvapas tobulas, man jis labai patinka. Labai seniai svajojau išbandyti PUPA Multifunction kremą, jį galima naudoti ir plaukams, ir lūpoms, ir veidui, ir alkūnėms.
Nepriklausomai nuo to, kad oras nėra šaltas, šildymas vistiek pajungtas, todėl oda išsausėjusi, tokiuose situacijose padeda Skincode Exclusive dieninis ir naktinis kremas nuo raukšlių.



Negaliu nepasigirti kad gavau naują raudonos spalvos SkinCode kosmetinę, tiesą, gavau dar ir lietsargį, tačiau nufotografuoti užmiršau.


Sausų Batiste šampūnų papildymas ir tobulos Purederm kaukės, ačiū labai Triin Teresk ;-)






Prisiminate, pasakojau apie gautas Maybelline ir L'oreal naujienas? Vat tokios jos, ar laukiate? Mane labiausiai pradžiugino naujas L'oreal blakstienų tušas ir Baby Lips naujiena. Taip pat labai įdomu išbandyti Dream Velvet makiažo pagrindą.


H&MLietuva dovana, Instagram visi fotografuoja tik dėžutes, o aš bloge nusprendžiau parodyti tai, kas yra viduje: lūpų dažai ir skaistalai.



Pagaliau, pagaliau sekmadienį pavyko susitikti su drauge, ji mane pasveikino ir su gimtadieniu ir su Kalėdomis. Gavau labai norėtą užrašų knygutę ir nuostabaus kvapo dušo želę











Dar viena porcija Kalėdinių dovanų atkeliavo į mano namus jau šiandien: labai gražių atspalvių Oriflame nagų lakų ir lipdukų



O taip pat Mossa naktinis veido kremas, man labai patiko anti-age serumas, todėl išbandysiu krmą su dideliu malonumu


Na ir desertui dovanos nuo kitos draugės iš MAC - BB kremas ir praeitų metų Kalėdinę paletę, tobulas grožis, tiesiog pasakiškas


Spindėsio suteikianti pudra, šešėliai, kreminis higlighteris ir lūpų dažai, labai įdomu bus išbandyti.




Štai tokios naujienos, ačiū labai atstovams už bendradarbiavimą, pasitikėjimą, dovanas, geras emocijas ir nuostabius produktus. Šitie metai buvo nuostabūs, tikiu, kad kitais metais bus dar geriau.

Pagaliau einu miegoti,

Labos nakties, susimatime rytoj,













SHARE:

2 komentarai

  1. story ok you look at how you're looking you'realways been in the fitness paid for the seventy ual act Jacked Muscle Extreme right for the 76ers many years ago and looking as though hewas the right way to go actually job I look at lots and lots a differentpiece the fitness equipment loved even went through over .

    http://t-rexmusclefacts.com/jacked-muscle-extreme/

    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2016-03-16 07:49

    Try to rework along in the middle of many oil types to profit a right union of fatty acids. Do not lonely use soy oil, palm oil or corn oil as some realize, back this will come occurring once the child support for you too much of on your own some fatty acids. http://guidemesupplements.com/jacked-muscle-extreme/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig