2015 m. gruodžio 3 d., ketvirtadienis

Outfit: Red Carpet


Labas rytas, mano brangieji, jau visas internetas pilnas Juozo Statkevičiaus kolekcijos nuotraukų, manau tai TOP šiandienos naujiena. Vakar vakare visi kviestiniai svečiai, stileivai ir jaunymas (taip, taip, salėje buvo net 13-14 metų mergaitės) skubėjo susipažinti su Juozo Statkvevičiaus Slaptu Gyvenimu ir įvertinti naują SS'16 kolekciją. Aš buvau ne išimtis, man be galo malonu gauti pakvietimą, tačiau apie drabužių derinuką teko galvoti paskutinę minutę. Kolekcijos nuotraukas manau visi jau apžiūrėjote, aš savo mintimis pasidalinsiu kiek vėliau, kai sulauksiu oficialių nuotraukų, o kol kas kelios bendros nuotraukos iš pasirodymo ir mano drabužių pasirinkimas.






Kai aš nusiunčiau nuotraukas draugams, manęs tą pačią minutę paklausė: "ar vyras žino, kad čia striptizas". Taip, tikrai žino, ir dar visa Lietuva žino. Prisiminate, rašiau, kad labai noriu dalyvauti Chanel mados pristatyme, pusė svajonės jau išsipildė, nes JS show labai priminė Chanel restoraninį mados show, tik čia buvo baras. Štai koks tavo Slaptas Gyvenimas, Juozai.....


Aš gi sakiau Jums, kad kiek patamsinau plaukus? Gavosi kiek tamsiau, nei tikėjausi, tačiau rezultatas mane tikrai džiugina. Nebeliko pereoksidinių plaukų pigumo, plaukai labai šaltos beige spalvos. Sorry, nuotraukose raudonas apšvietimas.




Aš visada stengiuosi apsirengti patogiai ir apgalvotai, nenoriu paltų ir kailinių, nes rūbinėse eilės tiesiog kosminės, reikia sugaišti apie 20 minučių. Aš jau supratau, drabužių pasirinkimas turi būti stilingas, tačiau labai skoningas.



Juoda palaidinė - ZARA
Odinis sijonas - ZARA
Rankinė - Michael Kors
Batai - R&Renzi
Paltas - H&M










SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig