2015 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

PUPA Stay Gold PUPA I'am Matt Lip Fluid (spalva 001)


Sekmadieniais aš visada galvoju tą patį, kam rašyti anonsus ir planuoti savaitę, jeigu vistiek nespėsi viskuo padaryti ir liks keli straipsniai pirmadieniui. Atrodo, kiekvieną savaitę rašau daug, pastoviai ir pareigingai, tačiau ne apie tai, kas buvo suplanuota. Tikiuosi ant manęs už tai nepykstate? Blogo rašymas, tai kūrybinis procesas, kuris priklauso nuo daugelio dalykų: nuotaikos, apšvietimo ir oro lauke, naujų pirkinių ir atsiųstų testavimui produktų, laiko ir galu gale  - vyro pagalbos. Aš kaip nors nufilmuosiu kaip mes darome Lush bombų nuotraukas ir filmuojame video, kaip vyras laiko apšvietimą ir dar pataria kaip reikia filmuoti. Žodžiu, šią savaitę vyras Lush'ui laiko neturėjo, prieš Kalėdas irgi daug darbo, todėl aš nusprendžiau šiandien pabaigti suplanuotus įrašus. Apie naujienas aš neužmiršau, tiesiog jų tiek, kad reikia atlaisvinti telefone vietos nuotraukoms, todėl šnekame apie mano mėgstamus PUPA matinį lūpų blizgį fluidą iš Kalėdinės Stay Gold kolekcijos.








SODRI SPALVA
Didelis spalvos pigmentų ir fiksuojančių dalelių kiekis užtikrina sodrią intensyvią spalvą ir matinį, aksominį efektą gundančių lūpų įvaizdžiui sukurti.
„ANTROS ODOS“ POJŪTIS
Ypatingi siliconiniai elastomerai sukuria lygų, malonų, lengvą sluoksnį, kuris neapsunkina lūpų. 
ILGALAIKIS REZULTATAS
Specialių polimerų ir lakių komponentų derinys užtikrina ilgalaikį, sodrų ir tikslų padengimą.
Naujos kartos lūpdažis sukuria nuostabų, madingą, matinį lūpų makiažą.

Talpa: 4 ml.

Kaina: 14,19 EUR

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:









Spalva:



Rezultatas:





Su makiažu:


Mano nuomonė:

Pupa skystieji lūpų dažai ko gero geriausi matiniai lūpų dažai, kuruos man teko bandyti. Jie minimaliai sausina lūpas (dauguma sausina taip, kad vakare galima nuimti lūpų dažus kartu su lūpomis, o po to maitinti lūpas įvairiais aliejais iki kito karto), pigmentacija labai gerai, todėl spalvos labai ryškios ir atrodo ant lūpų gerai. Noriu paminėti ir tai, kad spalva išsilaiko ant lūpų tiek, kiek reikia, sakyčiau visą dieną ir tikrai nesumeluočiau. Tai dažniausias mano pasirinkimas renginiams, nes apie lūpų dažus galima pamiršti, jie atrodo tobulai, nepriklausomai nuo to kokią spalvą pasirinkai, ar tamsiai bordo, ar ryškiai oranžinę, ar klasikinį nude. Pagaliau mano taurė neatrodo taip tragiškai (nereikia žaisti žaidimo "atpažink taurę pagal lūpų dažų spalvą"), lūpų dažai lieka ten, kur ir turi likti - ant lūpų. Noriu paminėti labai patogų aplikatorių ir labai gražų įpakavimą. Nauja Kalėdinė kolekcija tikrai verta dėmesio, nes ir pats šviesiausias atspalvis ir tamsiausias (man padovanojo vyras) atrodo puikiai, rekomenduoju išbandyti, jums tikrai patiks, garantuoju.


PR sample













SHARE:

4 komentarai

Blogger Template Created by pipdig