2015 m. gruodžio 16 d., trečiadienis

Top5: Catrice


Labai greitu žingsniu eina į pabaigą metai, todėl aš noriu pabaigti savo rubriką TOP5,  noriu aprašyti visų žinomų kompanijų geriausius produktus, šiandien šnekame apie Catrice. Aš labai ilgai galvojau, na kokios Catrice priemonės yra geriausios. Pasirodo išsirinkti iš essence buvo žymiai lengviau, nes ten yra aiškūs favoritai, kurios tikrai neiškeisčiau į nieką, o Catrice? Catrice įpakavimai labai gražūs, tačiau kiek nusileidžia, bet aš vis tiek papasakosiu apie favoritus.




Pasirodo, apie geriausius produktus aš taip nieko neparašiau bloge. Paminėjau makiažuose, padariau rezultato nuotraukas, tačiau pilno aprašymo nėra. Geriausia Catrice priemonė (bent jau man ) - Eyebrow lifter. Tai rožinės spalvos, labai pigmentuotas pieštukas, kuris skirtas tam, kad pakelti antakį. Aš nemačiau niekur geresnės priemonės, o jeigu įvertinti kainą, tai galiu rekomenduoti kiekvienam. Kasdieniam naudojimui jis nėra būtinas, tačiau vakariniams makiažams, pašviesinti ir vizualiai pakelti antakių liniją nepakeičiamas.




Antroje vietoje irgi tobulas produktas - senas Camouflage variantas. Jis labai tirštas, pigmentuotas ir sunkus. Jeigu norite maskuoti paakių zoną, jis netinka, net spuogams jis per sunkus. Kam aš jį naudoju? Koreguoti antakių liniją, tobulas, tiesiog tobulas. Aš prisižiūrėjau instagram filmukų apie tobulus antakius, todėl vakariniams makiažams antakiams naudoju labai daug priemonių. Aš turiu ir naują skystą camouflage maskuoklį, nepalyginsi, tačiau viskas priklauso nuo to, kam naudoti. Skystas geriau paakiams, tačiau antakiams netinka.


Trečioje vietoje Catrice Lash Extention blakstienų tušas, šepetėlis kiek keistokas, tačiau rezultatas tikrai to vertas.



Jeigu essence gali pasigirti tobulomis akių šešėlių paletėmis, tai Catrice paletės prastesnės, negu essence. Bet, tobuli matiniai vienos spalvos šešėliai, rekomenduoju išbandyti, juk dabar dar daugiau spalvų pagrindinėje kolekcijoje.



Paskutinėje vietoje Catrice nagų lakai, jie tikrai tobulos kokybės (kaip už tokią kainą), o limituoto leidimo kolekcijos tikrai vertos dėmesio. Jeigu man reikia neįprastos spalvos nagų lako, aš einu prie Catrice stendo.

PS. Aš labai norėčiau paminėti ir Catrice pudras, ir lūpų dažus ir blizgius, tačiau mano mėgstamiausi ir dažniausiai naudojami produktai būtent šie. Dar labai trumpai apie Catrice antakių pieštuką - jis labai geras, jeigu jums tinka spalvos, rekomenduoju, kodėl nepaminėjau? nes dažniausiai naudojamas essence.









SHARE:

2 komentarai

  1. Deja, bet Eyebrow lifter jau nebėra prekyboje (na, gal dar kur ir įmanoma rasti, bet jų tikrai nebegamina). Jis irgi tarp mano mėgstamiausių iš Catrice, kaip ir maskuoklis Camouflage - tikrai puikiai maskuoja. O nagų lakai (tiesa, bandžiau tik du) - nuvylė, labai blogai laikėsi.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, kaip gaila, nuostabus produktas buvo. Gal dėl spalvų priklauso, pabandykite limituoto leidimo, laikosi super.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig