2016 m. sausio 10 d., sekmadienis

L'ORÉAL PARIS Brow Artist Plumper, antakių tušas


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu Jums papasakoti apie L'oreal naujieną - Brow Artis antakių tušą, kuris man labai patiko, deja priemonės spalva man per tamsi, tačiau aš jau galvoju apie bespalvį variantą.

Gamintojo aprašymas:

Naudodamos naująjį antakių tušą L'ORÉAL PARIS Brow Artist Plumper sukursite ryškius, išraiškingus, tiesiog tobulus antakius. Ypatingos kūgio formos šepetėlis suteiks antakiams tankumo ir nepriekaištingai paryškins juos. Galite rinktis iš trijų spalvų.

Spalvų pasirinkimas:


Talpa: 7 ml.

Kaina: apie 6 EUR


Įpakavimas:








Rezultatas:



Mano nuomonė:

Aš labai trupai apie tai, kaip formuojami antakiai. Deja, mano antakių forma nėra tobula, todėl tik tušo antakiams aš naudoti negaliu. Man reikia dapiešti plaukelius ten, kur jų trūksta, todėl man į pagalbą ateina šešėliai arba pieštukas (šį kartą buvo šešėliai). Bet labai svarbus dalykas - užfiksuoti antakio formą, tam aš jau labai seniai naudojau Anastasia Beverly Hill bespalvį gelį. Dabar mano rankose L'oreal naujiena, vienintelis minusas - man netinka spalva. Jus galite pamatyti, kaip gelis patamsina antakius nuotraukoje. Aš tepiau tik antakių galiuką, spalva gaunasi labai tamsi. L'oreal antakio tušo šepetėlis labai patogus, gerai nudažo ir prašukuoja antakius, priemonės konsistencija nėra labai skysta arba tiršta, man tokios labai patinka. Kaip dėl fiksavimo? Antakiai (bent jau mano) gerai laiko formą, tačiau  nesuklijuoti ir atrodo natūraliai. Aš jau mastau apie tai, kaip nusipirkti bespalvį tušą, nes su spalva man tikrai nelabai, nes reikia atitaikyti atspalvį, pieštuko ir antakių šešėlių pasirinkimas kur kas didesnis, o naudojant bespalvį tušą galima koreguoti ir pašviesinti antakių spalvą. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, man naujiena labai patiko.

PS. mano turima spalva tamsiai ruda, idealiai tiks toms, kieno antakiai juodos ir tamsiai rudos spalvos, be oranžinio tono, kas labai didelis pliusas.


PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig