2016 m. sausio 10 d., sekmadienis

„Mary Kay®“ Lotus & Bamboo kūno dulksna ir maitinamasis kūno balzamas


Kol vyras miega, aš galiu kiek daugiau laiko skirti blogui. Mes jau susitarėm, kad savaitgalius reikia praleisti kartu, daugiau laiko skirti vienas kitam, todėl  blogas antroje vietoje. Reikia ir sau leisti kiek atsipalaiduoti. Dar vienas atsiliepimas šiandien apie nuostabią dovaną iš Mary Kay. Aš gavau du siuntinukus: dekoratyvinę kosmetiką (Kalėdinę šešėlių paletė, lūpų dažus ir nagų laką) ir Lotus ir Bamboo kūno priežiūros priemones. Jau tikriausiai supratote, kas man patiko labiau, būtent todėl šiandien šnekame apie labai gaiviai kvepiančius pavasariu priemones.










Gamintojo aprašymas:





Mary Kay®“ Lotus & Bamboo kūno dulksna gaivina ir pašalina blogą odos kvapą.
  • Sudėtyje yra Mėlynojo Lotuso ir Kryžiažiedės ekstraktų, praturtintų antioksidantais.
  • Pakankamai lengvas kasdieniam pakartotiniam naudojimui.
  • Klinikiniais tyrimais patvirtinta, kad tinka jautriai ir alergiškai odai.
  • Dermatologiškai ištirtas.
Talpa: 147 ml.

Kaina: 19,50 EUR







Mary Kay® Lotus & Bamboo maitinamasis kūno balzamas, praturtintas augalinės kilmės maitinamosiomis savybėmis, maitina ir drėkina odą. Pajuskite kaip išnyksta sausumo jausmas, kadangi minkštinamasis saulėgrąžų aliejus gerai prižiūri ir suteikia būtinų maitinamųjų medžiagų.
  • Švarus, gaivus kvapas.
  • Praturtintas antioksidantais.
  • Švelniai vėsinantis.
  • Klinikiniais tyrimais patvirtintas, kad tinka jautriai ir alergiškai odai.
Talpa: 236 ml.
Kaina: 16,50 EUR

Mano nuomonė:

Labai patiko priemonių kvapas, tik išbandžiau aš rankos ir supratau, kad tai meilė iš pirmo žvilgsnio. Labiausiai patiko maitinamasis kūno balzamas, jis labai lengvos ir neriebios konsistencijos, greitai susigeria ir pakankamai gerai drėkina kūno odą. Didelio maitinimo efekto aš nepastebėjau, tačiau aš vertinu šiuos produktus kaip skirtus vasarai, nes kvapas labai lengvas, gaivus ir malonus. Būent tokius aš mėgstu naudoti vasarą  ir pavasarį, žiemą norisi sunkesnių ir šiltesnių kvapų. Kūno losjonas turi vos jaučiamą šaldomąjį poveikį, gerai atgaivina kūno odą. Purškiklio sudėtyje pirmoje vietoje stovi alkoholis, todėl aš buvau labai skeptiška. Kvapas panašus į kūno losjoną, alkoholis labai greitai išgaruoja, tačiau priemonė gali sausinti kūno odą. Sprendžiant iš aprašymo, purškiklį reikia naudoti kaip dezodorantą, būtent taip aš ir darau. Kvapas išsilaiko apie 2-3 valandas, dabar labai šalta, todėl kvapai jaučiasi žymiai stipriau.

Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, kol kas priemonės stovi servante ir laukia pavasario, būtent tada aš naudosiu šias nuostabias priemones. Ačiū už dovaną, man labai patiko.



PR sample















SHARE:

1 komentaras

  1. Anonimiškas2016-01-10 13:07

    http://econet.ru/articles/84685-a-vy-dumali-kosmetika-testiruetsya-po-drugomu

    pažiūrėk.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig