2016 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

M∙A∙C VELVETEASE LIP PENCIL



Labas rytas, mano brangieji, šiandien nuo pat ankstyvo ryto aš jau prie blogo rašymo, nes dieną važiuosiu į  Lush Ką aš ten veiksiu? Neklauskite, vakar draugė vėl atsiuntė Lush pirkinių nuotrauką. Išpardavimas, taip viskuo norisi, kad net baisu pagalvoti, bet už tokią kainą nenusipirkti neįmanoma.  Bet pradžioje noriu papasakoti apie MAC naujas kolekcijas, kurios greitai bus galima pamatyti mūsų parduotuvėje. Niekam ne paslaptis kad naujos kolekcijos atkeliauja kiekvieno mėnesio pirmą dieną, todėl naujienų laukti liko mažiau nei dvi savaites. Šiandien šnekame apie matines lūpas.



Man atrodo matinių lūpų mada keliauja po Pasaulį, nes beveik visuose kosmetikos kolekcijose (nuo mass market iki liukso) galima rasti matinius lūpų dažus. MAC šį mėnesį išleido matinius slystus blizgius, kurie tiesiog tobuli. Tiesą, kai aš buvau parduotuvėje prieš kelias dienas, beveik pusė atspalvių buvo išpirkta. Aš pasistengsiu parodyti savo raudoną spalvą kaip įmanoma greičiau, nes tas produktas tikrai vertas jūsų dėmesio. O kam nepatinka blizgiai gali laukti velvetinės tekstūros pieštukų. Ką galvoju aš? Man patinka spalvos, patinka mintis ir įpakavimas, reikia tik įvertinti tekstūrą parduotuvėje, nes tamsiai bordo ir šaltas raudonas tikrai must have. Dar galvoju, kad pieštukas leis tiksliau nubrėžti lūpų kontūrą ir nereikės papildomų išlaidų pieštukui.  Merginos, jau greitai pavasaris, todėl reikia ryškesnių atspalvių.




Velvetease Lip Pencil 24€ (Permanent)


Spalvos:

Anything Goes - Rosy fuchsia (Matte)
Temper Tantrum - Bright orange coral (Matte)
Lover’s Lane - Deep orange (Matte)
Frolic - Mid-tone peachy pink (Matte)
Oh Honey - Warm chocolate (Matte)
Aim to Please - Dirty mauvey brown (Matte)
Just My Type - Clean blue fuchsia (Matte)
Just Add Romance - Deep red (Matte)
Tease Me - Light pink (Matte)
Promise Me - Soft beige nude (Matte)
Velvet Teen - Deep blackened plum (Matte)
Reddy to Go - Deep brick red (Matte) 



 





SHARE:

5 komentarai

  1. Sveiki,
    norėjau pasidomėti, kur įsigyjate MAC kosmetiką? Visuomet perkate Panoramoje ar galbūt iš kažkur siunčiaties?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš perku Panoramoje, ten man patinka konsultantai ;-) du kartus išsirinkti tobulus pudros atspalvius, tai labai daug ką reiškia.

      Panaikinti
  2. Supratau, ačiū už atsakymą. Privalau sutikti, kad konsultantai tikrai išmanantys savo darbą ir visuomet puikiai pataria :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet patikrinti pudrą dienos šviesioje vistiek privaloma. ;-)

      Panaikinti
    2. Apie tai net nepagalvojau, ačiū ! :)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig