2016 m. sausio 13 d., trečiadienis

MAYBELINE NEW YORK Dream Velvet, skystas makiažo pagrindas




Labas rytas, mano brangieji blogo skaitytojai, šiandien dar apie vieną naujieną iš Maybelline, tačiau pasakau iš karto, man netiko. Logiška, kad ne visos priemonės man tinka, todėl šiandien pasistengsiu papasakoti apie makiažo pagrindą plačiau, nes jeigu netinka man, ta dar nereiškia, kad netinka Jums.




Gamintojo aprašymas:




Dream Velvet - inovatyvus matinis makiažo pagrindas, kuris drėkina odą ir suteikia jai satininį švelnumą. Inovatyvi gelinė formulė savyje turi 2 kartus daugiau vandens.  
 
Veido oda atrodo tobula ir tolygi, su švelniu matiškumu it satinas.
Oda jaučiasi gaivi ir sudrėkinta visą dieną.
 
Tinka normaliai, riebiai, mišriai ir jautriai odai, neužkemša porų.


Kaina: apie 10 EUR

Sudėtis:






Įpakavimas:









Tekstūra ir spalva:






Mano nuomonė:

Man atrodo,  kad matinių kreminių pudrų sezonas ateina vasarą, nori, nenori, tačiau kai karšta, mes visi ieškome matiškumo suteikiančios priemonės. Pamačius naujieną dabar, pasakiau sau, kad tai turi būti ypatinga priemonė, kad ją galima būtų naudoti žiemos sezonu. Gamintojas mums rašo, kad priemonė labai gerai drėkina veido odą, tai didelis pliusas, plius suteikia matiškumo, dar vienas pliusas. Na o dabar apie tai, ką pamačiau ant savo veido aš.
Pradėsiu nuo to, kad mano kreminės pudros spalva šviesiausia, logiškai kad man nelabai tiko, todėl tai bus vienintelis kartas, kai aš nerodau rezultato ant veido, tiesiog negaliu. Man nepatinka rezultatas, nemanau, kad reikia rodyti tokias nuotraukas. Pudros tekstūra kreminė, tiršta ir pakankamai riebi, tačiau gerai dengiasi, pudra pakankamai gerai maskuoja, tačiau subėga į poras. Mano veidas su šita pudra atrodo kaip didelė braškė, aš matau kiekvieną savo veido trūkumą, plius pudra paryškina sausas vietas. Daugiau ir ilgiau testuoi priemonės nebuvo galimybės, nes ji tiesiog netiko. Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, nėra blogos kosmetikos, yra priemonės kurios mums tiesiog netinka. Šita pudra tikrai patiks toms, kas vertina didesnį maskavimą, turi mažiau probleminę ir riebią veido odą. Gal jau spėjote irgi išbandyti šią priemonę? Kokia jūsų nuomonė?




PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig