2016 m. sausio 13 d., trečiadienis

TOP 5: Ambroozija


Labas vakaras, mano brangieji, ką tik grįžau namo iš Kauno (turėjau labai daug susitikimų dėl blogo), jau spėjau pavakarieniauti, ilgai galvojau, pailsėti ar ką nors parašyti,  paskutinis nugalėjo, aš nespėjau iš ryto padaryti nuotraukų, todėl grįžtame prie Top 5 temos. Aš labai mėgstu ir vertinu Ambroozijos kosmetiką, nuostabios sudėties priemonės, gera kokybė, fantastiškiai natūralūs kvapai. Šiandien aptarsime geriausias priemones, taip bus ir jums lengviau išsirinkti parduotuvėje.






Pirmoje vietoje nuostabus Indraja rankų kremas, taip, taip man labai patinka Saulės linijos veido priežiūros priemonės, tačiau mano pirmoje vietoje Indaja ir tik ji. Sudėtyje monoi de tahiti aliejus, nuostabus kvapas, tiršta konsistencija. Rekomenduoju išbandyti. Aš naudoju šią priemonę ne tik rankoms, bet ir visam kūnui po vonios procedūrų.


Antroje vietoje veido priežiūros priemonė iš prabangios linijos Saulė, idealiai sausos ir normalios odos priežiūrai žiemos sezonu. Tikrasis išsigelbėjimas mano odai, gerai drėkina, bei stangrina.


Trečioje vietoje rožės, o jeigu tiksliau, vonios druska Saulė su rožių abosliutų ir žiedlapiais. Po sunkios dienos padeda atsipalaiduoti, tai SPAritualas jūsų namuose.




Paskutinės dvi vietos atiduodu veido valymo sistemai - Brėkštai ir Jundai, labai gerai ir švelniai valo veido odą, o Jundą  galima naudoti vietoje veido kaukės. Būtent dabar ją ir padariau.  Tai buvo mano pirmos išbandytos Ambroozijos veido priežiūros priemonės, man be galo patiko, tada pradėjau pasitikėti natūralios kosmetikos gamintojais, nors prieš tai žiūrėjau į tai labai skeptiškai.

Aš nesu tik natūralios kosmetikos mylėtoja, tačiau su Ambroozija mane sieja labai ilga naudojimo patirtis ir meilė nuo pirmo susipažinimo.  

PS. mano mama prašė parašyti jums, kad Ambroozija kvapnieji aliejai jai labai patinka (ypač Barbora), ji aplamai nieko nežinojo apie natūralią kosmetiką iki Ambroozijos, tačiau tikriausiai dabar reikėtų parašyti naują įrašą : mano mamos Ambroozija top produktai.









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig