2016 m. sausio 20 d., trečiadienis

NIOXIN giluminis galvos odos valymas





Labas rytas, mano brangieji, šiandien mes su jumis šnekėsime apie NIOXIN procedūrą nuo plaukų slinkimo ir giluminį galvos odos valymą. Man atliko procedūrą prieš geras dvi savaites, tačiau iki šiol jaučių tą nepakartojamą galvos odos švaros jausmą, plaukų lengvumą ir apimtį.


Kai mane pakvietė į šį procedūrą, nežinojau kuo tikėtis. Informacijos daug, kaip viskas vyksta, ką daro neaišku. Žinojau kad viskas prasidės nuo galvos odos tyrimo, kuris parodys mano galvos odos būklę.

Pradėsime nuo to, kas yra NIOXIN, kam jis yra skirtas, kokios priemonės pristatomos:

Naujoviškos retėjančių plaukų priežiūros priemonės, kurias sukurti įkvėpė odos priežiūra. NIOXIN® - lyderio pozicijas užimantis produktų ženklas nuo plaukų retėjimo daugiau nei 20 metų yra itin pamėgtas JAV grožio salonų meistrų. Priemonės nuo plaukų retėjimo „Nioxin” – vienintelės, naudojamos grožio salonuose jau 20 metų. 11 metų iš eilės laimėjo konkursą „Stylist Choice”. 
Taigi, tiek vyrai, tiek moterys, kenčiantys nuo plaukų retėjimo turi galimybę pajusti NIOXIN produktų akivaizdų poveikį. Kaip prekinio ženklo plėtros dalis, NIOXIN įgyvendina savitą koncepciją pristatydama naujas šešias produktų sistemas ir visiškai naują požiūrį bendradarbiaujant su grožio meistrais. Pagrindinis akcentas - ilgametis meistro įsipareigojimas salono klientams, grąžinant jų pasitikėjimą savimi. 
Pasaulyje plaukų retėjimo problema yra itin dažna. Plaukai retėja daugiau nei 50 proc. grožio salonų klientų (56 proc. moterų ir 54 proc. vyrų). Vienas iš dviejų žmonių dėl įvairių priežasčių jaučia plaukų netekimo pasekmes. Asmenys, kuriems tai pasireiškia, patiria psichologinių, socialinių ir emocinių nepatogumų, kartais dėl to gali netgi pablogėti jų gyvenimo kokybė. Kaip bebūtų gaila, tačiau šiai problemai, informacijos šaltinių stoka yra šokiruojanti. Svarbu paminėti, kad retėjančių plaukų tema daugumai žmonių yra opi ir visiškai nemaloni. Tik NIOXIN priemonės teikia visapusišką naudą, kai produktai naudojami reguliariai, jie neturi nepageidaujamo poveikio.  
INDIVIDUALIOS GALVOS ODOS IR PLAUKŲ PRIEŽIŪROS SISTEMOS "NIOXIN". Nors plaukų retėjimas ir slinkimas nėra  pavojingas reiškinys, asmenys, kuriems jis pasireiškia, patiria psichologinių, socialinių ir emocinių nepatogumų. Kartais dėl to gali pablogėti jų gyvenimo kokybė. Daugiau nei 50% vyrų ir moterų, apsilankiusių grožio salone ar kirpykloje,  skundžiasi dėl pastebimai išretėjusių ir/ar retokų plaukų.

Šitoje vietoje aš noriu jau pasakyti, kad plaukų slinkimo ir retėjimo problemos būna įvairios, tačiau dažniausiai tai neteisinga plaukų priežiūra, dažymas, sušukavimas ir pan, pasitaiko hormonų problemų, tokias jau sprendžia gydytojas, plaukų priežiūros priemonės gali tik papildyti arba sustiprinti efektą.

Taip atrodo visos Nioxin priemonės, man dar niekas neaišku, bandysiu aiškintis kartu. Tiek daug buteliukų, tiek daug skirtingų priemonių...









Kaip matome yra kompiuteris ir mes pradedame nuo galvos odos diagnostikos. Tik taip galima parinkti priemones, o taip pat pamatyti rezultatą nuo atliktos procedūros.





Šitoje vietoje labai norisi pasakyti "Ką aš darau neteisingai?" Tačiau viskas normalu, kiek kartų per savaitę mes darome galvos odos šveitimą? Aš nei vieno, tokių produktų beveik nėra rinkoje, plius mane dar turi įtikinti profesionalas, kad tą procedūrą daryti būtina. Paprasti šampūnai plauna tik plaukus, ant mūsų galvos kaupiasi riebalų sluoksnis, nešvarumai ir neišplautos iki plaukų priežiūros priemonės.

Nuotraukoje mes matome, kad galvos oda nėra stebuklingai švari, vaizdas aš jums pasakysiu, tikrai ne koks, procedūrą atlikti labai norisi, tačiau ir būtina.








Giluminio galvos odos valymo tikslas:

 Išvalyti galvos odą
 Suaktyvinti galvos odos kraujotaką
 Stabdyti  slinkimą
 Stiprinti plaukų augimą
 Pripildyti plauką drėgme
 Suteikti plaukams blizgesio,lankstumo
 Suteikti plaukams apimties



Procedūrą pradedame nuo galvos odos šveitimo su NIOXIN Scalp Renew, per  kiekvieną galvos odos šveitimo procedūrą ši kosmetinė priemonė pašalina aplink plaukų folikulus susikaupusias suragėjusias galvos odos ląsteles – taip paspartina galvos odos paviršiaus atsinaujinimą ir padeda atkurti sveiką galvos odos bei plaukų išvaizdą. 
Priemonė metinio kvapo, jokių šveičiamųjų dalelių neturi, tai tiesiog gelis, kuris sustingsta į klampią masę po 15  minučių.  Vienas buteliukas - vienai procedūrai, kartoti galima po 35-40 dienų. 




Priklausomai nuo plaukų būklės, specialistas parenka priemones, kurios galima ir reikia naudoti namuose. Tai 3 -jų žingsnių plaukų ir galvos odos priežiūros programa: plaukų šampūnas, balzamas ir plaukų gaiviklis. Nioxin TRIALKIT SYSTEM 3 rinkinys tai trečioji iš šešių Nioxin sistemų, kuri yra specialiai sukurta normaliems, retiems, ploniems, chemiškai paveiktiems plaukams. Produktai sustiprina plaukus, atgaivina galvos odą bei suteikia plaukams sveiką žvilgesį ir didina jų apimtį.  




Praėjo 15 minučių, todėl galime drąsiai plauti galvą su NIOXIN šampūnu




Toliau eina balzamas plaukų šaknims (nes šaknys riebios)


ir dar atskira priemonė plaukų galiukams - nes jie labai sausi


jeigu keliais žodžiais apibūdinti procedūrą, galiu pasakyti taip - gaivu ir lengva. Man atrodo tokį jausmą suteikia priemonių kvapas, kuris labai lengvas, mėtinis ir maloniai nuteikia. Kitas dalykas - jaučiu kaip kvėpuoja galvos oda, lyg padariau metinę kaukę ir nuvaliau visus nešvarumus. Superinis efektas, kuris praėjus dviems savaitėms niekur nedingo.



Sekantis mūsų žingsnis po plaukų plovimo Nioxin DENSITY PROTECT yra apsauginė priemonė nuo plaukų retėjimo, kuri sugrąžina plaukams sveiką išvaizdą, tankina plaukus bei suteikia jiems gyvybingumo ir spindesio. Priemonė padeda sumažinti plaukų lūžinėjimą vidutiniškai 54 procentais.

Priemonės tekstūra gelinė, jokio riebumo ir sulipusių plaukų. Šitą stebuklą aš tikrai nusipirksiu namo, nes man patiko labiausiai.




Žiūrime rezultatą:


Manau gerai išvalyta galvos oda, tai gražių ir ilgų plaukų paslaptis. Aš pastoviai jums rašau, kad reikia teisingai prižiūrėti veido odą, daryti kaukes, šveisti, teisingai plauti, o apie galvos odą pastoviai pamirštame. Ne, gal ne taip, nežinome, kad taip reikia daryti.  Aš dabar žinau, įvertinau skirtumą ir galiu pasakyti, tikrai verta.



Plaukų sušukavimui naudojame NIOXIN plaukų putas apimčiai




Aš svajoju apie tiesius ir gražius plaukus, todėl mes tiesiname su NIOXIN Therm Activ Protector (priemonė kuri apsaugo plaukus nuo karščio) ir Defenition Cream (tiesinimo priemonė)





Aš labai noriu pakomentuoti rezultatą, nes tokios procedūros net man naujiena, tikiu, kad naujiena ir jums.

Iš karto po procedūros aš laukiau savo draugės, vaikščiojau iš vienos pusės į kitą ir negalėjau neliesti plaukų, nes plaukai buvo šilkiniai. Ne, ne tokie kaip po aliejinių procedūrų, tada būna labiau riebūs, o čia storesni, neriebūs ir šilkiniai. Kažkoks stebuklas. Labai daug žmonių susiduria su problema, kai šaknys riebūs, o galiukai sausi, tokia procedūra irgi išeitis, nes jau po 3 dienos aš supratau, kad plaukus reikia plauti rėčiau, šaknys taip greitai nesusi riebaluoja. Dar manau, kad šį procedūra idealiai tiks žmonėms, kurie kenčia nuo pleiskanų.

Po geros savaitės manęs dar nepalieka galvos odos švaros jausmas, plauku galva jau ne pas dvi dienas, o kas 3-4, su sąlyga kad plaukai nedažyti ir šaknys turėtų būti labai riebios. 
Ar plaukai greičiau auga? To pasakyti dar negaliu, tačiau manau pastoviai darant tokias procedūras plaukai tikrai bus sveikesni ir gražesni.



Po procedūros siūloma nusipirkti kasdienio naudojimo priemones naudojimui namuose, priemones gali parinkti tik profesionalas atliekant galvos odos diagnostikos procedūrą. 


Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, niekada nesusimąstydavau apie galvos odos valymą, niekada negalvojau, kad tai gali būti plaukų rietėjimo priežastimi. Atlikus procedūrą, įvertinau rezultatą, kuris mano manymu tikrai naudingas mano plaukams. Ar darysiu tai dar? Tikrai taip. Rekomenduoju atlikti galvos odos tyrimą www.inhair.lt, o jeigu reikia salono sąrašo, kur galima atlikti NIOXIN procedūrą, parašykite asmeniškai, aš įkelsiu.

















SHARE:

11 komentarų

  1. “NIOXIN” procedūras galima atlikti šiuose grožio salonuose:

    Vilniuje:
    “Grožio salonas” – Trakų g. 7, Vilnius, “DK” salonas – Taikos g. 141 – 2, Vilnius, “Mano grožio pagrindai” – Medeinos g. 10, Vilnius.

    Kaune:
    “Grožio Loftas” – Kalpoko g. 1, Kaunas, “Kirpykla” – Gričiupio g. 11, “Monro” – Putvinskio g. 45, Kaunas.

    Klaipėdoje:
    “Evi” – Turgaus g. 2-18

    Šiauliuose:
    “GG2” grožio salonas – Aušros al. 54,Šiauliai, “Vyrų ir moterų kirpykla” – Gegužių g. 70.

    Panevėžyje:
    “Komplimentas” – Respublikos g. 38.

    Alytuje:
    “Annos studija” – Vilniaus g. 21.

    Marijampolėje:
    “Antilopė” – Vasario 16-osios g. 13, Mažeikiai
    Plungėje:
    “Daivos kirpykla” – Telšių g. 23.

    Palangoje:
    “Kristė” – Kretingos g. 11.

    Elektrėnuose:
    “LD Grožio salonas” - Trakų g. 21-22.

    Šilalėje:
    Kirpykla “Renata” - J. Basanavičiaus g. 17 - 115

    Pilviškiuose:
    Grožio salonas “Jovaras” – Jovarų g.4.


    AtsakytiPanaikinti
  2. Anonimiškas2016-01-20 10:55

    tokio reklaminio straipsnio jau seniai nemaciau!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. tai nėra reklaminis straipsnis, tai yra mano nuomonė.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2016-01-20 13:30

      Bet jeigu ir reklaminis, tai kas blogo? Manau, kad vien žinoti, kad yra tokia paslauga, tokia galimybė yra vertinga.

      Panaikinti
  3. Anonimiškas2016-01-20 15:44

    nu ka as zinau, jei butu reklaminis tai gal tada nereklamuotu visos lietuvos salonu, o koki viena, kuriame daroma... :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Anonimiškas2016-01-20 16:33

    Kvepia kvepia reklama

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš manau reikia skirti informacijos pateikimą nuo reklamos. O rašant komentarus būtų smagu ir vardus parašyti, kad nors žinočiau kaip kreiptis ;-)

      Panaikinti
  5. Jei nežinot, ką reiškia reklama, tai užeikit į Jagelavičiūtės facebook'ą. O čia yra procedūros aprašymas.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Labai patiko straipsnis, ypac patiko foto. Aciu, Aliona, daugiau tokiu issamiu straipsniu, kur galima tiesiog susipazinti su procedura, pamatyti rezultata.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Labai patiko straipsnis, ypac patiko foto. Aciu, Aliona, daugiau tokiu issamiu straipsniu, kur galima tiesiog susipazinti su procedura, pamatyti rezultata.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig