2016 m. sausio 17 d., sekmadienis

Šiandien ant mano nagų: Mollon Pro žalias nagų lakas





Šiandien įrašai bus ne pagal planą, tiesiog noriu atlaisvinti vietą savo telefone, susikaupė labai daug nuotraukų, o vakare reikės labai daug fotografuoti. Pirmas mano atsiliepimas bus apie Mollon Pro nagų laką ryškiai žalios spalvos. 




Spalvų pasirinkimas:




Talpa:  15 ml.

Kaina: 2,99 EUR

Kur pirkti: parduotuvės Eurokos

Įpakavimas:




Rezultatas:




Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad Mollon Pro nagų lakai skirti profesionaliam naudojimui, tai reiškia ne tik gerą kokybę, bet ir visų nagų priežiūros priemonių naudojimą kartu rezultatui pasiekti. Mollon pro nagų lakai nesilaiko ant nagų naudojant kitų gamintojų priemones, aš jau išbandžiau, patikėkite, be nagų lako pagrindo nulakuoti nagų beveik neįmanoma, o jeigu jus tai ir padarėte, manikiūras nusilaiko visiškai. Bet naudojant bazę, viršutinį sluoksnį ir lako džioviklį rezultatas stulbinamas. Mollon Pro nagų lakų spalvų pasirinkimas didelis, kiekvienas tikrai suras pagal savo skonį, tekstūros irgi skirtingos - smėlis, mirror, burbuliukai ir blizgučiai. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tačiau reikia nepamiršti nusipirkti papildomas manikiūrui reikalingas priemones. Mano žalia spalva ant nagų laikosi apie 4 dienas idealiai.










SHARE:

6 komentarai

  1. Manau, kad naudojant tiek priemonių papildomai kartu bet koks lakas laikytųsi gerai... Man lakai ir be tiek priemonių tiek laikosi kai kurie :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Taip, kai kurie, bet ne šitas, be bazės Mollon Pro nagų lako naudoti neišeina, nusilupo tą pačią dieną.

      Panaikinti
  2. Anonimiškas2016-01-17 17:48

    Gal galėtumėte papasakoti, kas būna, kai nusilakuoji be tų papildomų priemonių? Neišdžiūsta? Iškart nusilupa? :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Be bazės nusilupo tą pačia dieną, net buvo keista, mano Mollon Pro pirmasis atspalvis buvo pilkai-violetinis, nereali spalva, todėl pradėjau skaityti aprašymus, kas ne taip. Išsiaiškinau, kad reikalingas nagų lako pagrindas, tada viskas super, o jeigu dar ir viršutinis sluoksnis, tada manikiūras išsilaiko apie penkias dienas.

      Panaikinti
    2. Anonimiškas2016-01-18 17:21

      O koks nors Eveline lako pagrindas nepadėtų? :/

      Panaikinti
    3. Aš neturiu Eveline pagrindo, kad kažką pasakyti. Mollon pro pagrindas pasidaro matinis kai išdžiūsta, jeigu Eveline toks pat, tada tiks.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig