2016 m. vasario 9 d., antradienis

ANNY nagų lakas Silent 075



Apie ANNY nagų lakus rašyti bloge vien malonumas. Kodėl? Nes jie tobulos kokybės, dažniausiai lakuoju nagus būtent ANNY nagų lakais, manikiūras išsilaiko apie 4 dienas idealiai, o spalvų pasirinkimas milžiniškas. Šiandien ant mano nagų labai gražus, bordo spalvos kreminis nagų lakas Silent.




Gamintojo aprašymas:



ANNY nagų lakas:

Dėl nuostabios spalvų gamos, ir dėl kokybės ANNY nagų laką ypač vertina profesionalai. ANNY lakas greitai džiūsta, lengvai ir idealiai lygiai lakuoja nagus, suteikia jiems dailų blizgesį, ilgai laikosi. Specialios formos plokščiu pailgintu profesionalams pritaikytu teptuku laką lengva greitai užtepti, o rezultatas atrodo stulbinamai!

Tūris: 15 ml.

Kaina: 11,27 euro

Kur pirkti: Kristiana, Kosmada

Įpakavimas:




Rezultatas:






Mano nuomonė:

Aš tesiog dievnu ne tik raudonus ar bordo spalvos lūpų dažus, bet ir nagų lakus. Dažniausiai būtent tokios spalos laku lakuoju savo nagus. ANNY nagų lakai manęs dar niekada nenuvylė, jie tobulos kokybės. ANNY Silent kreminės konsistencijos, pakankamai turštas, lakuojasi gerai ir be problemų, tačiau gali išbėgti už nagų odelės, todėl lakuojame kruopščiai. Galiu pasakyti tik tiek, kad raudoni ir tamsūs nagų lakai visada reikalauja kruopštumo. ANNY nagų lako šepetėlis klasikinis, ilgas ir leidžia nulakuoti nagus prie pat odelės. Man užteko 2- jų nagų lako sluoksnių tam, kad manikiūras atrodytų tobulai. Plius aš naudojau ANNY nagų priežūros priemones: viršutinį sluoksnį ir bazę. Mano manikiūras išsilako apie keturias dienas idealiai, o vėliau nuvalau, nes raudonas arba bordo spalvos manikiūras privalo atrodyti idealiai.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig