2016 m. vasario 9 d., antradienis

Davines OI plaukų šampūnas ir plaukus gražinantis kondicionierius


Labas rytas, mano brangieji, šiandien aš jau išbėgu iš namų į kosmetikos naujienų pristatymus, o jums vakar vakare parašiau kelis atsiliepimus prie rytinės kavos. Kaip aš tikiuosi, kad šitas pasakojimas apie Davines plaukų priežiūros priemones nebus paskutinis mano bloge, nes man taip patiko ir tiko, kad aš net negaliu suprasti, kodėl mano plaukų gyvenime anksčiau nebuvo Davines, šita linija tiesiog tobulai tinka sausiems, pažeistiems, balintiems plaukams.









Davines OI / SHAMPOO šampūnas absoliučiam plaukų grožiui suteikia plaukams ypatingo švelnumo, žvilgesio ir tankumo. Puiki priemonė prieš Davines OI / OIL ir Davines OI / ALL IN ONE MILK priemonių naudojimą.
Be parabenų, be sulfatų.
NAUDOJIMAS:
Paskirstykite nedidelį kiekį Davines OI / SHAMPOO šampūno tolygiai ant plaukų ir švelniai įmasažuokite į odą. Išskalaukite ir, jei reikia, pakartokite procedūrą. Kruopščiai nuskalaukite likučius.
Talpa: 280 ml.
Kaina: 19 EUR

Davines OI / CONDITIONER kondicionierius absoliučiam plaukų grožiui suteikia plaukams ypatingo švelnumo, žvilgesio ir tankumo. Sutrumpina plaukų džiovinimo laiką, apsaugo plaukų struktūrą nuo žalojimo, kurį kelia nuo plaukų džiovintuvų ir tiesintuvų sklindantis karštis arba kurį plaukai patiria dėl naudojamų mechaninių priemonių. Puikiai tinka visiems plaukų tipams.
NAUDOJIMAS:
Tolygiai paskirstykite nedidelį kiekį Davines OI / CONDITIONER kondicionieriaus ant šampūnu išplautų ir rankšluosčiu nusausintų plaukų. Įtrinkite į visą galvos odą, palikite 2-3 minutėms, iššukuokite. Kruopščiai nuskalaukite.
Talpa: 250 ml.
Kaina: 23 EUR
















Mano nuomonė:

Davines Oi plaukų priežiūros priemones man patiko labiausiai, jos dažniausiai naudojamos (tinka kasdieniam naudojimui), būtent nuo jų jaučiu teigiamą poveikį mano sausiems ir pažeistiems plaukas. Pradėsiu nuo įpakavimų, Davinės įpakavimai kiek keistoki, tačiau išskirtiniai. Negaliu pasakyti kad super patogus, kaukė arba balzamas kaip balzamas (mano taip, o dar yra panašių į senovinio majonezo įpakavimus), tačiau šampūno buteliuką be dozatoriaus naudoti sunku, kaklelio diametras pakankamai didelis, todėl reikia pastoviai stebėti šampūno kiekį, pas mane labai dažnai išsipila daugiau šampūno negu reikia, būtent todėl po 3-jų savaičių naudojimo šampūno liko vos daugiau nei pusės buteliuko. Šampūno konsistencija aliejinė, plauna labai švelniai, mano plaukams idealiai tinka, aš plaunu du kartus - pirmą kartą pašaliname nešvarumus, antra karta jau gerai perplauname. Davines Oi balzamas plaukams sakyčiau labai panašus į plaukų kaukę. Jis labai riebus, tirpsta rankose, pasiskirsto labai lengvai, tačiau jis švelnina ir glotnina plaukus, o Nourishing plaukų kaukė skirta plaukų maitinimui. Aš esu bandžiusi palaikyti Oi balzamą ilgiau ant plaukų, po kelių panaudojimų jaučiau teigiamą poveikį, plaukai buvo tiesiog šilkiniais, bet po to plaukai pradėjo riebaluotis žymiai greičiau, todėl aš laikau balzamą kaip parašyta aprašyme, lygiai 3 minutes. Po Davines Oi priemonių naudojimo lieka kaupiamasis poveikis, plaukai lengvai šukuojami, gražiau blizga, tapo šilkiniais ir mažiau pučiasi. Šiandien be jokių pastangų plaukai išdžiovinus jau buvo pakankamai tiesus, to niebuvo niekada.  Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tobula plauku linija sausiems ir pažeistiems plaukams, tačiau pasikonsultuoti su specialistais vistiek reikia. Pabaigai noriu paminėti labai saldų ir stiprų priemonių kvapą, jis gali patikti ne visiems, ant plaukų išsilaiko gana ilgai, todėl prieš perkant rekomenduoju įvertinti.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig