2016 m. vasario 8 d., pirmadienis

Kiehl's jau greitai Lietuvoje


Ar girdėjote naujieną? Greitai, labai greitai Kiehl's kosmetika bus Lietuvoje. Aš jau gavau testavimui TOP populiariausius kompanijos produktus, be galo malonu, nes tokio grožio aš jau seniai nesu mačiusi. Patikėkite, apie Kiehl's girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, buvau parduotuvėse Maskvoje ir Rygoje, ką nusipirkau? Nieko, nes nežinojau ką pirkti. Man pačioje pradžioje reikia informacijos, kas tai yra, kokie produktai populiarūs, kam skirti ir pan, tik po to perskaičius N atsiliepimų aš galiu išsirinkti.

Pirmadienį iš ryto mane pasiekė nuostabaus grožio Kiehl's dėžutė, wow, kokia aš buvau laiminga, svajojau išbandyti naktinį koncentratą, kuris manau yra TOP produktas, jo nuotraukų pilną Instagram, apie jį šneka visi: blogeriai, žvaigždės, paprasti žmonės. Galiu tik pasakyti tiek, kad mano svajonė išsipildė, vakare aš jau prisitepsiu veidą šiuo stebuklu. Lauksime rezultatų, o kol kas nuotraukos.






OMG, kaip gražiai viskas buvo supakuota, kaip skaniai kvepia išdžiovintos gėlės. Noras išbandyti ir nusipirkti ką nors iš Kiehl's padvigubėjo. Savo dėžutėje radau 
Kiehl's veido prausiklį (tinka visų tipų odai), jau išbandžiau su Pobling šepečiu ir likau maloniai nustebinta.
Kiehl’s atkuriamąjį naktinį koncentratą su levandų aliejumi, kuris  ne tik skatina greitesnį veido odos atsinaujinimą nakties metu, bet ir ramina bei atpalaiduoja prieš miegą. Jo sudėtyje nėra vandens, 99,8% natūralūs aliejai.
Kiehl’s kasdienio naudojimo gaivinamojo koncentrato  mėginuką, kurio sudėtyje yra imbiero šaknies ir saulėgrąžų aliejaus, kurie Jūsų odai suteiks gaivumo ir energijos visą dieną.

Ar man patiko? dar nežinau, tam kad išbandyti reikia laiko, tačiau naujiena tikrai stulbinama, lauksiu pristatymo ir parduotuvės atidarymo Lietuvoje, o kol kas kviečiu pamėgti facebook puslapį Kiehl's Lietuva












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig