2016 m. vasario 8 d., pirmadienis

Savaitės anonsas ir nauji pirkiniai




Pagaliau priėjome prie savaitės anonso ir naujų pirkinių, šią savaitę mes švęsime ne tik Valentinio dieną, bet ir vyro gimtadienį, todėl savaitgalį aš tikrai norėsiu kiek pailsėti, kur nors nuvažiuoti, arba tiesiog pabūti be kompiuterio ir telefono rankose. Mane užpuolė renginiai, naujų kolekcijų paistatymai ir nauji produktai. Stengiuosi viską aprašyti kaip įmanoma greičiau, tačiau ne visada gaunasi tai padaryti, nes pradžioje testavimas. 

Aš labai noriu pasidalinsi savo mintimis ir nuotraukomis apie antakių rinkinuką iš Beautiful Brows (parduotuvė www.topbeauty.lt)



Jau Avon katalogo galiojimo laikas eina į pabaigą, o pas mane vis dar guli matiniai AVON naujieji lūpų dažai, reikia būtinai parodyti nors atspalvius 




Man atrodo mano plaukai įsimylėjo Davines plaukų priežiūros priemones, tobulos, tiesiog tobulos, o gal teisingai parinktos. Šį kartą pasakosiu apie Oi plaukų šampūną ir balzamą



Antradienį, t.y. rytoj, einu į Bioderma naujo produkto pristatymą


Užsirašiau į L'oreal grožio mokyklą, man tokio tipo paskaitos labai patinka


Taip pat ketvirtadienį mūsų laukia Beauty talk rubrika


Labai laukiu šeštadienio, nes jau mačiau H&MStudio naujos kolekcijos nuotraukos, labai graži kolekcija, labiausiai patiko švarkas, žiūrėsime kaip bus realybėje.


jeigu reikia pakelti plaukus nuo šaknų į pagalbą skuba GHD Root Lift Spray


Noriu aptarti naujieną - Gosh Prmer plus, šį kartą jis suteikia vos matomą 'glow' efektą


Naujieji Guerlain lūpų dažai tiesiog tobuli, testuojame Leather Blazer spalvą


Apie veido aliejus galima šnekėti labai ilgai, tačiau geriau vieną kartą paimti ir išbandyti, visiškai netiesa, kad aliejai tinka tik sausai ir labai sausai odai, naujas L'oreal Extraordinary Oil sukurtas riebios odos savininkėms.


Dar viena naujiena mano kosmetinėje - Clinique Chubby Lash blakstienų tušas





Ačiū labai Make Up store už nuostabų makiažą, antakių pamokėlę ir dovaną. patikėkite gavau dovaną ne tik aš, jau greitai facebook puslapyje naujas Give Away konkursas.


Polhem Press Day dovanos, labiausiai patiko telefono dėklas iš New Yorker ir Oriflame The one Lip SPA lūpų balzamas


Ne dienos be Lush, mano naujieji pirkiniai



Pagaliau susitikome su drauge, gavau labai daug dovanų iš Tailando. Kokosų aliejus plaukams ir rožių veido kaukės atrodo labai daug žadančiai.

Na o štai mano labai senas noras, kuris pagaliau išsipildė - Dolce Milk Chocolate dušo želė.




Tokia planuojama mano savaitė, ačiū, kad skaitote, 






















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig