2016 m. vasario 11 d., ketvirtadienis

Beauty Talk 2016.02.11


Šiandien lauke taip tamsu, kad neturiu galimybės daryti nuotraukų, nieko absoliučiai nesimato. Todėl planai keičiasi, pradžioje Beauty talk, o vėliau apie antakius. Kviečiu kartu išgerti puodelį skanios kavos arba arbatos, ir perskaityti geriausių Lietuvos Blogerių įrašus Beauty Talk rubrikoje.






Šiandien Beauty Talk rubriką noriu pradėti nuo tobulo Maženos sijono, ar prisiminate, kad iki pavasario liko vos daugiau nei dvi savaites? Nors oras už lango sako apie kažką kitą.


Sandra ruošiasi pavasariui su FIT Food sulčių programa, o kodėl gi ne? Man irgi reikės būtinai išbandyti šį stebuklą, nes žiauriai noriu pavalyti organizmą.


Sportinis Darjos drabužių derinukas Adidas pristatyme, o ką, sportuoti irgi reikia stilingai.


Kaip aš pavydžiu Enrikai, peržiūrėjus  Copenhagen Fashion Week nuotraukas supratau, kitą kartą būtinai užpildysiu akreditaciją. Labai patiko pristatomos kolekcijos ir dizaineriai.






Smagu, kad kartais ir mados blogeriai rašo apie grožį, Simonos bloge naujas įrašas apie jos mėgstamiausias sausio mėnesio kosmetikos priemones.


Labai gera idėja parašyti norų sąrašą šiam pavasariui. Aš pastoviai sakau, naujų kosmetikos priemonių ir kolekcijų tiek daug, kad jau pati pasimečiau. Rytoj, rytoj būtinai tai padarysiu. Ačiū Innai už minį. O aš jau žinau, kad Innos kelios svajonės išsipildė, mačiau jau nuotraukas Instagram.


Sveikinu Modesta su gimtadieniu ir linkiu, kad visi norai išsipildytų.



Gabrielės atsiliepimas apie Make Up Factory kosmetiką, manau visada smagu išbandyti ką nors naujo, o svarbiausiai prieš perkant perskaityti kaip įmanoma daugiau atsiliepimų.




Mano mėgstamiausi įrašai bloge apie pasibaigusias kosmetikos priemones, Judita pasakoja savo blogo skaitytojams apie pabaigtukus.


Mes vakar su Milda kartu buvome Lush parduotuvėje, aš buvau be pinigų, todėl nieko nenusipirkau, o Milda išėjo su dideliu maišu naujienų. Tiesą sakant, niekaip negalėjau suprasti Lush kvepalų, ypač kreminių, tačiau išbandžius vakar parduotuvėje su rožėmis pagalvojau kodėl gi ne, ir iškilmingai įrašiau dar vieną naują produktą į ilgą Lush norų sąrašą.


Salomėjos bloge atsiliepimas apie Lush Rosey Cheeks šviežią veido kaukę, neslėpsiu, man ji nelabai patiko, tačiau kiek žmonių, tiek ir nuomonių. 



Galiu pasakyti tik tiek, kad manęs Natur Bitoque veido priežiūros priemonės irgi nenuvylė nei karto, bloge "Apie grožį" atsiliepimas apie prausiklį su alaviju, dabar Rimi Lietuviškai kosmetikai taikomos nuolaidos, todėl rekomenduoju.


Kotryna pagaliau sugrįžo ir džiugina mus savo įrašais ir atsiliepimais, aš išsirinkau straipsnį būtent apie Korėjitišką kosmetiką. Turiu Missha BB kremą savo kosmetinėje, labai fainas dalykas, o svarbiausia, spalvų yra daug. Missha orientuojasi ne tik į Korėjietišką rinką, todėl šio nuostabaus B kremo net 4 atspalviai, kiekvienas gali išsirinkti.


Apie ANNY nagų lakus gali šnekėti ilgai, Karolinos bloge gražiausios spalvos. Labiausiai patiko It's girl's world


Man be galo patinka skaityti Evos blogą, o labiausiai patinka jos nuotraukos. Žiūrime PUPA Kalėdinės kolekcijos šešėlių nuotraukas ir rezultatą.


Jai greitai negalėsime savo plaukų slėpti po kepurėmis, todėl reikia pradėti jais rūpintis labiau. Šnekant apie Mass market priemones, vieni iš geriausių - DOVE. Patricijos bloge atsiliepimas apie aliejuką-serumą plaukams.


Monika pasakoja apie savo pažintį su L'erbolario kūno priežiūros priemonėmis, man irgi labai patinka L'erbolario, todėl jos įrašą bloge perskaičiau su dideliu malonumu.


"Moters kvepalai apie ją pasako daugiau, nei jos rašysena", - rašė Dior, aš pilnai su juo sutinku. Tobulas pasakymas, Gėlėtos kosmetinės bloge skaitome įrašą apie L'occitane kvepalus.


Aš neseniai perskaičiau viename žurnale kad šukas reikia plauti. Atrodo viskas kaip ir aišku, tačiau net aš užmirštu plauti jas reguliariai. Juodosios plunksnos bloge filmukas būtent apie tai.

Tokia buvo mūsų madinga grožio savaitė,
Ačiū, kad skaitote,


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig