2016 m. vasario 19 d., penktadienis

Davines LOVE glotninantis šampūnas


Ką noriu pasakyti iš karto, labai taiklus Davines plaukų šampūno pavadinimas "LOVE", mano atsiliepimas visoms, kurios kovoja su nepaklusniais plaukais ir nori  gražių ir tiesių plaukų be didelių pastangų.



Davines LOVE glotninantis šampūnas praturtintas Minuta alyvuogių ekstraktu švelniai plauna plaukus ir tuo pačiu juos tiesina. Šampūnas minkština bei stangrina plaukus. Priemonė skirta nepaklusniems, besipučiantiems ir besiveliantiems plaukams.
Davines LOVE šampūno sudėtis praturtinta riebalinėmis rūgštimis ir vitaminais.
NAUDOJIMAS. Davines LOVE šampūną paskirstykite tolygiai ant plaukų ir lengvai įmasažuokite. Nuskalaukite, o tada jeigu reikia pakartokite procedūrą. Po to naudokite Davines LOVE glotninantį kondicionierių

Sudėtis:



Talpa: 250 ml.

Kaina: 15 EUR


Įpakavimas:





Konsistencija:




Mano nuomonė:

Tikriausiai aš pirmą kartą gyvenime naudoju šampūną, balzamą, plaukų kaukę ir papildomas priemones taip, kaip rekomenduoja specialistai. Anksčiau aš galvojau, kad pati viską žinau, puikiai išmanau grožio sferą, todėl pati galiu nustatyti ko tiksliai reikia mano plaukams. Kur gi ne, ne visada pataikydavau, tačiau specialistais nepasitikėdavau. Aš kartais prabėgu akimis grožio forumus, kiek ten daug atsiliepimų apie netinkamai parinktas kremines pudros atspalvius, kosmetiką ir plaukų priežiūros priemones. Manau po tokių įrašų norisi pasitikėti tik savimi. Bet aš pagaliau pasidaviau, tiksliau norėjau išbandyti ką nors naujo. 
Antrą kartą parduotuvėje www.inhair.lt aš jau pasakojau apie savo rezultatus ir norėjau dar glotnesnių plaukų. Po Oi serijos viskas buvo kaip ir gerai, tačiau gal gali būti geriau? Gali. Paslaptis - Love šampūnas ir Oi plaukų pienelis.  Love šampūnas skirtas toms, kas nori tiesių plaukų, jis labai švelniai plauna, turi gaivesnį kvapą, kuris ant plaukų nesijaučia, po naudojimo plaukai jau švelnesni ir glotnesni. Aš kartu naudoju Oi kondicionerių, o po plovimo purškiu su Oi pieneliu. Pirmą kartą net nepatikėjau, kad plaukai gali išsiteisinti be jokių pastangų. Kieno plaukai balinti ir sausi, puikiai žino, tiesink netiesink, plaukas sausas vistiek pučiasi. O po šitų priemonių naudojimo plaukas tiesiog šilkinis, švelnus, pamaitintas, guli labai gražiai ir labai lengvai šukuojamas. Stebuklas? Ne, tai Love, tiesiog Love. 
Dar nori pridurti, kad Love šampūno įpakavimas žymiai patogesnis negu Oi, jeigu ten atsukamas dangtelis be dozatoriaus, Love kaklelis įprastas, naudoti labai patogu.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, rekomenduoju pasiduoti į specialisto rankas, tik specialiai apmokyti žmonės gali jums padėti išsirinkti priemones plaukams priklausomai nuo jūsų plaukų tipo, būklės, norų ir pageidavimų.


PR sample








SHARE:

4 komentarai

  1. o kaip jautėtės su Davines OI šampūnų? labai nemėgstu prigludusių plaukų - o tas OI šampūnas sako labai gerai suteikia tokio purumo ir mini apimties. tiesa?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš matote vis svajoju apie tiesius plaukus, todėl jeigu apimtis ir buvo, aš tepdarau Davines Oi aliejuką. Šeip Oi suteikia daugiau apimties, negu Love, bet realiai Davines linija turi labai daug priemonių apimčiai, tame tarpe ir šampūnų. Rekomenduoju pasikonsultuoti su merginomis www.inhair.lt

      Panaikinti
  2. Davines produktai tiesiog tobuli! Tik gaila, kad del gana aukstos kainos negaliu lepinti savo plauku jais daznai :/

    www.juodaplunksna.blogspot.com

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. O aš nusprendžiau, kad plaukams jų reikia, todėl šitą šampūną ir oI balzamą tikrai kartosiu.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig