2016 m. vasario 18 d., ketvirtadienis

Drogas grožio mokykla su L'oreal





Likus vos kelioms dienoms iki Meilės šventės - Valentino dienos, mes skubėjome į Drogas grožio mokyklą. Pradėsiu nuo to, kad tokie renginiai man be galo patinka, jie naudingi, atrodo lyg ir viską jau žinau,  vistiek sužinau kažką naujo, plius labai gera galimybė susipažinti su siūlomu L'oreal kosmetikos asortimentu, pabendrauti su kompanijos atstovais ir gerai praleisti laiką. Smagu, kad pagaliau organizuojami tokie renginiai, nes jų labai trūko.










Tikriausiai pradėsiu nuo to, ko aš tikėjausi: norėjau gerai praleisti laiką, norėjau sužinoti ką nors naudingo, tikėjausi praktinės dalies.







Mes pradėjome nuo Lūpų dažų istorijos, sužinojome labai daug įdomių faktų. Ar žinojote, kad raudono lūpdažio karalienė - Eližbieta I (1558 -1603). Net tais laikais raudonos spalvos lūpų dažas buvo oi koks madingas.



Vaida Venskutė pasakojo, kad lūpų dažų istorija glaudžiai susijusi su mados ir kino pasauliu. Anksčiau, kai nebuvo interneto, ir buvo tik kino filmai, visi norėjo būtent tokių lūpų dažui, kaip kino divos. Šnekant apie lūpų dažus, noriu pasakyti, kad tai viršutinis rūbas, tai pigiausias aksesuaras, kuris gali greičiausiai pakeisti jūsų įvaizdį.



Kaip išsirinkti tinkamą lūpų dažų spalvą? Manau tai priklauso nuo tik nuo jūsų noro, tačiau iš dalies ir nuo jūsų veido ir plaukų spalvos, dažniausiai dauguma bijo raudonos spalvos lūpų dažo, tačiau retai kas įsivaizduoja, kiek egzistuoja raudonų atspalvių, kiekvienam skoniui, prie kiekvieno veido, svarbu tik mokėti atrinkti tai, kas tinka būtent jums.

Ar mes testuojame lūpų dažus ant lūpų parduotuvėje? Aš, asmeniškai, tikrai ne, nes tai nehigieniška. L'oreal atstovai siūlo kelis lūpų dažų testavimo variantus: užtepti lūpų dažus ant piršto ir pridėti prie lūpų, arba nuvalyti lūpų dažą su servetėle ir tada testuoti tiesiai ant lūpų. Ką darau aš? Nežinau kodėl, tačiau iki šiol testuoju lūpų dažus ant rankos, nors ir odos spalvos skiriasi ženkliai, tačiau man taip patogiau. 

Tiesa, aš jau spėjau išbandyti naują L'oreal Make Up Genius išmaniems telefonas. L'orel atstovai žadėjo, kad ekranai su programa atsiras didžiausiuose parduotuvėse, tada kiekvienas galėsime išbandyti ne tik lūpų dažus, bet ir visą makiažą. Aš jau įvertinau, man visai patiko, tik reikia suprasti kaip veikia programa ir laikytis nurodymų. Žinote, kas man patiko labiausiai? Akių pavedimas ir jau sukurti makiažo variantai


Štai tokį didelį lūpų dažų ir blizgių asortimentą siūlo L'oreal kompanija



Colour Rich lūpų dažai mano mėgstamiausi, tie turi nepakartojamą aromatą, kuris man be galo patinka. 



Nereali idėja išleisti visą raudono spalvos lūpų dažų kolekciją. Mano kosmetinėje - Raudonos spalvos JLo lūpų dažas, išsilaiko ant lūpų gana gerai, spalvos tiesiog tobulos. 




Na o štai rožinių L'oreal Colour Rich kolekcija


Labai seniai žiūrėjau į L'oreal lūpų laką, pagaliau išbandžiau ir galiu pasakyti, labai įdomus produktas. Aš plačiau papasaskoiu savo bloge ir parodysiu nuotraukas.


Ar žinojote, kad šie blizgesiai būna kelių rūšių: matiniai, su 'gloss' efektu ir  kreminiai? Labiausiai patiko matiniai, tačiau mano kosmetinėje yra How's the boss kreminis atspalvis.



Na ir galiausiai Rouge Causse, nepatikėsite, nebandžiau niekados. Ar įdomu išbandyti, o taip? Tik nueisiu iki parduotuvės.





Po 'teorinės' dalies buvo praktinė, kai mes galėjome išsirinkti su konsultančių pagalba sau tinkantį lūpų dažų arba blizgio spalvą.  Aš labai ilgai galvojau, kokios spalvos man norisi labiausiai, ir išsirinkau tamsiai bordo atspalvį Intense plum








Dar keli patarimai iš Vaidos Venskutės lūpų. Ką daryti, jeigu turime tik 10 minučių susiruošti pasimatymui:

Atgaiviname paakių zoną su paakių kremu, tepame kremą ir ant lūpų 
Reikia pradėti nuo korektoriaus, kuris atgaivins jūsų veidą (tepame priemonę ne tik paakių zonoje, bet ir maskuoajme visus veido trūkumus, taip pat maskuojame lūpų zoną, taip lūpų dažai pasidengs lygiau).
Kompaktinę pudrą naudojame vietoje birios, lengvais teptuko judesiais užfiksuojame maskavimo priemonę.
Bronzine pudra paryškiname skruostikaulių liniją, neužmirštame kaklo ir zonos už ausies, tada veido ir kaklo zonos bus vienodo atspalvio.
Jeigu turime daugiau laiko, naudojame akių pavedimą
Jeigu naudojame ryškios spalvos lūpų dažus, nepamirškite apie pieštuką. Užtušuojame lūpas su L'oreal lūpų pieštuku, o tik tada tepame lūpų dažus. Jeigu turite šepetėlį lūpoms, naudokite jį. Jeigu padarėte klaidą ir išėjote už lūpų kontūrą, naudokite korektorį. (naudojau, pavyko ištaisyti labai sėkmingai)






Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko L'oreal ir Drogo grožio mokykla, aš labai gerai praleidau vakarą, susipažinau su L'oreal lūpų dažų asortimentu (net aš ne viską žinojau), turėjau galimybę išbandyti bet kokius ir bet kokios spalvos lūpų dažus, o svarbiausiai gavau naudingų patarimų. 



Nuotraukos mano ir V. Alesius



Ačiū labai už vakarą.










SHARE:

1 komentaras

  1. Patiko patarimai ką daryti, jei turim 10 minučių susiruošti pasimatymui. Ateityje tuo pasinaudosiu. Kažkada labai patiko visazistes kursai , kuriuos lankiau. Gavau daug naudingos informacijos.

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig