2016 m. vasario 11 d., ketvirtadienis

Essence No make up look nagų lakas (spalva 01 powdery rose)


Labas rytas, mano brangieji, nepagalvokite kad aš dar miegu, tiesiog darau naujų produktų nuotraukas. Labai norisi išbandyti tai, ką gavau vakar, bet ten tokie įspūdingi įpakavimai, kad pradžioje reikia padaryti tobulas nuotraukas. Šiandien ketvirtadienis, aš tikrai ne užmiršau apie Beauty Talk rubriką, tačiau mes su jumis pradėsime nuo nagų lako, po to aptarsime naują Clinique blakstienų tušą ir antakių rinkinuką iš Beautiful Brows, o link vakaro jau pabaigsiu Beauty Talk rubriką.







Įpakavimas:





Rezultatas:







Mano nuomonė:

Kai toks oras už lango, norisi pasidaryti skanios kakavos, ištraukti pledą ir šiltai apsirengti (ilgas megztinis ir kojinės), būtent tada ir norisi lakuoti nagus švelniais nagų lako tonais. Puikiai suprantu, kad dauguma iš jūsų turi darbe dress code, vienas iš punktų - šviesios spalvos nagų lakai. Būtent todėl ir ieškome įdomesnių variantų. Pas mane jau ilgai stovėjo neišbandytas essence No make up look nagų lakas, pagaliau aš jį išbandžiau ir likau tikrai maloniai nustebinta. Lakas pusiau matinis, pusiau pudrinis, spalva labai graži, natūraliai atrodo ant nagų. Svarbiausiai užtenka vos 2-jų sluoksnių, kurie man išdžiuvo vos per kelias minutes, nereikia nei viršutinio sluoksnio, bei bazės. Vienintelis minusas, aš  nežinau ar liko tokių nagų lakų parduotuvėje, nes paskutiniu metu essence stendai visiškai tušti.

PR sample





SHARE:

4 komentarai

  1. Šitokio nagų lako nesu mačiusi. Ir aš pastebėjau, jog tušti essence stendai, įdomu ar atveš visas naujienas pas mus, ar kas čia bus su juo:)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Žadėjo atvežti, tačiau kada tai bus, neiašku. Vilniuje dar kai kur galima rasti pusiau pilnus stendus: PC Parkas, PC Nordika - Eukos ir Droga Pylimo g. , visur kitur labai tuščia.

      Panaikinti
  2. Mmm, pasirodė labai įdomus nagų lakas. Bėgu žiūrėti į parduotuve, o ten net. Gal žinote, kada planuoja pas mus pasirodyti?

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Sveiki, žinokite, su essence visada sunku, atstovai sako kad greaitai, greitai, o kada neaišku. Šiuo metu dauguma stendu visiškai tušti.

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig