2016 m. vasario 16 d., antradienis

Essie Cocktail Bling nagų lakas


Šią savaitę daugiausiai mes su jumis šnekėsime apie nagų lakus. Aš tiesiog dievinu pilkos spalvos nagų lakus, pagaliau mano kosmetinėje būtent tokios spalvos Essie nagų lakas. Girdėjau labai daug gerų atsiliepimų, tačiau progos išbandyti vis nebuvo. Ačiū labai www.topbeauty.lt už suteiktą galimybę.



Gamintojo aprašymas:





Essie nagų lakas užtikrins nepriekaištingą išvaizdą. Aukščiausios kokybės nagų lakai  vertinami profesionalų visame pasaulyje dabar yra lengvai prieinami ir paprastai naudojami kiekvienam besirūpinančiam savo nagais! 
Essie prekinis ženklas manikiūro mylėtojoms visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe, itin lengvu ir lygiu dengimu, ilgu išsilaikymu. Be to, daugumos spalvų intensyvumas pasiekiamas nulakavus vos vienu sluoksniu. Platus šepetėlis, ne per tiršta tekstūra ir greitas džiuvimas!

Talpa:13, 50 ml

Kaina: 9,99 EUR

Kur pirkti: www.topbeauty.lt

Įpakavimas:




Rezultatas:






Mano nuomonė:

Labai sunku spręsti apie visą nagų lako liniją pagal vieną nagų laką, tačiau aš tikrai buvau nustebinta lako kokybe. Pradėsiu nuo to, kad spalva tiesiog tobula, sunku rasti pilka atspalvį su mėlynu pagrindu, kad pilkas būtų ne visai pilkas, o mėlynai pilkais su šaltu pagrindu. Gavosi tikras kalamburas, tačiau tai reiškia tik tiek, kad spalva labai patiko. Man reikėjo 2-jų atspalvių tam, kad manikiūras atrodytų nepriekaištingai, aš nenaudojau ne  pagrindo, nei viršutinio sluoksnio. Tikiu, kad jeigu naudočiau papildomas priemones, mano manikiūras išsilaikytų ant nagų apie savaitę, o kol kas tik 3 dienas idealiai, 4 pakenčiamai. negaliu nepaminėti labai patogaus plokščio šepetėlio, kuris leidžia labai tiksliai nulakuoti nagus prie pat odeles. 
Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tai tikrai ne paskutinis lakas mano kolekcijoje, mačiau labai gražią mėlyną ir vyšninį (o kaip kitaip) spalvas. Būsiu labai dėkinga, jeigu komentaruose parašytumėte Essie nagų lako spalvas, kurios patinka Jums.




SHARE:

2 komentarai

Blogger Template Created by pipdig