2016 m. vasario 23 d., antradienis

JUVENA MASTER CAVIAR DAY CREAM Dieninis veido kremas


Ne, ne, čia ne aukso luitas, tai prabangus Juvena veido kremas su ikru ir šilku kompleksu. Mano pažintis su Juvena buvo labai sėkminga, iki šiol manau, kad Miracle Boost yra nuostabiausias dalykas, myliu, naudoju ir rekomenduoju kitiems. Turėjau ir veido kremą, tačiau tai buvo paprasta drėkinamoji linija (tiesą sakant kremą išnaudojau iki paskutinio ląšo, labai jau tiko ir patiko). Jau atidarius Juvena Master Caviar kremo įpakavimą supratau, kad prabangos atostogos veidui prasidėjo.






Prabangus ir giliai įsiskverbiantis ikrų bei šilko kompleksas aprūpina odą vertingais proteinais, mineralais ir mikroelementais; ženkliai pagerėja odos gebėjimas išlaikyti drėgmę. Rinktiniai aliejai ir hialurono rūgštis tobulai išbaigia šios išskirtinės odos priežiūros priemonės formulę ir užtikrina nepakartojamą malonumo pojūtį.

Sudėtis:



Talpa: 50 ml.

Kaina: 227 EUR

Kur pirkti: Kristiana

Taip atrodo Juvena kosmetikos stendas Kristianoje:







Įpakavimas:






Konsistencija:





Mano nuomonė:

Pradėsiu nuo to, kad kaina iš tiesų įspūdinga, tačiau tai nėra brangiausiai kainavęs veido kremas mano gyvenime. Ant mano staliuko dar stovi La Prairie White Caviar serumas veidui, tai buvo dovana, tačiau serumas mano veido odai visai netiko. Ką aš noriu pasakyti, kad kaina nėra tas pagrindinis akcentas, pagal kurį reikėtų vertinti veido kremą. Natūrali sudėtis taip pat, geriau sveikiau maitintis ir pasirinkti veiksmingą veido kremą, negu natūralų (čia jau mano nuomonė). 
Šnekant apie Juvena Master Caviar noriu pasakyti, kad prabanga jaučiasi tik pasiėmus kremo buteliuką į rankas. Visiškai auksinis, sunkus buteliukas (minusas - lieka pirštų antspaudai) tikra kosmetinio staliuko puošmena. Pats kremas nėra riebus (palyginus su Chanel Sublimage), jis lengvas konsistencijos, malonios tekstūros, greitai susigeria, turi malonų saldoką aromatą ir iš karto stangrina ir švelnina veido odą. Dieninį kremą galima naudoti prieš makiažą, kreminė pudra tepasi žymiai geriau ir lengviau. 
Norisi pasakyti apie rezultatą: Man 32 metai, kremus nuo raukšlių naudoju pakankamai seniai ir kompleksiškai. Tai reiškia, kad išnaudoju buteliuką ir padarau pertrauką tam, kad oda nepriprastų. Kartais nuo karto stiprius paakių kremus naudoju kaip SOS priemonę prieš renginius. Žiūrint į savo veidą, esu labai patenkinta. Yra kelios raukšlės paakių zonoje, o veidas liko labai glotnus, stangrus ir be mimikos raukšlių. Tai prabangių ir stiprių kremų dėka. Juvena Master Caviar vienas iš tokių, jo stangrinamasis poveikis jaučiasi iš karto, kremas drėkina, tačiau neriebina veido odos, nesukelia alergijos ir nekemša porų. Man dideliu pliusu tapo maloni ir neriebi kremo tekstūra. Ar rekomenduoju? Pasakysiu taip, kremas vertas savo pinigų, suprantu, prieinamas ne kiekvienam, tačiau jis yra pardavimo TOP'e.








SHARE:

4 komentarai

  1. Wow, prisipažinsiu, kad nežinojau, jog Lietuvoje yra tokių kainų už kremus.
    Na ta prasme parduotuvėse, ne kokiose plastinių operacijų klinikose :). Bet pažiūrėjus sudėtį, tai nepanašu, kad labai skirtųsi nuo visokių L'oreal. KosmetikosDNR tą patvirtina :).
    Tačiau kaina veikia geriau nei reiklama, nes vistiek įdomu būtų išbandyti, nepaisant to, kad pagal sudėti matau, kad man visai netiktų - kimštų poras. Bet vistiek, turėtų placebo efektas bei tikėjimas kažką nuveikti šioje vietoje. Vyrai vietoje sužadėtuvių žiedo galėtų tokį dovanoti :D. Tik bėda ta, kad netikusį žiedą bent į lombardą gali nunešt, o ką su netikusiu kremu daryti? :D :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Oi, žinok būna ir brangesnių, pvz. Auksinis La Prairie serumas - 749 EUR kainuoja. Galiu pasakyti tik tiek, kad su L'oreal palyginti negaliu, nes poveikis ir rezultatas visai kitoks. Auksinė taisyklė - prašyti mėginukų.

      Panaikinti
    2. Bet kaip blogerė žinai, kartą pamėginus dar rašyt negali. Tad daug mėginukų reiktų ;).

      Panaikinti
    3. Aš niekada nerašau apie mėginukus, tačiau iš mėginuko (o brangesnės kategorijos kremai daro dienis/naktinis kremas - 5 ml, paakių 2-3 ml mėginukus) galima spręsti nori pirkti ar ne. Aš dabar šneku ne apie bloginimą, o tiesiog apie noramlius pirkėjus, kurie ateina ir nori išsirinkti. ;-)

      Panaikinti

Blogger Template Created by pipdig