2016 m. vasario 8 d., pirmadienis

Lancome Spring 2016


Labas rytas, mano brangieji, pirmadienį pradedame ne nuo savaitės anonso, o nuo suplanuotų straipsnių. Aš padariau visas nuotraukas, jau seniai išbandžiau naujus produktus, todėl nieko nelaukiant šiandien pas mus Lancome pavasaris. Aš labai apsidžiaugiau, ką jau čia slėpti, gavus kolekciją testavimui. Skaistalai, akių pieštukas ir lūpų dažai atrodo tobulai, nagų laką rožinės spalvos jau matėte bloge, šiandien aš pasidalinsiu savo įspūdžiais apie kolekciją.






Nuo Lancôme su meile - Pavasario 2016 kolekcija Parisian Reverie
Sveiki atvykę į pop, retro futuristinį Paryžių: poetinių netikėtumų pasaulį. Šios Paryžiaus pasakos herojė apjungia savo vaikystės pasaulį su svajonių išvaizda, įkvėpta naujai atrastu seksualumu. JI - elegantiška ir subtili, žaidžianti naujomis tekstūromis ir pikantiškomis spalvomis. Neo-pastelės su minkštais tonais, bet visada su ultra-moderniu posūkiu.


My Parisian Blush -  žavūs ir kerintys skaistalai, kaip oro balionas dekoruoti pop spalvomis, primenančiomis saldumynų parduotuvę. Jie suteiks Jums sveiką švytėjimą ir spinduliavimą, dievinamą kiekvienos Paryžietės. Metaliniuose dėkliukuose dviejų subtiliai pikantiškų atspalvių.

Spalva: 02 Rose Haussmann

Kaina: 35,95 EUR






Lancome Rouge in Love Lūpų dažai

Savo svajonėse mūsų Paryžietė lūpas dažo ne ryškiomis spalvomis, o subtiliais lūpų blizgiais, paryškinančiais natūralų lūpų pigmentą. Rouge In Love yra jos lūpų dažai, sukuriantys antrosios odos efektą. Lengvai padengiami, trijų naujų romantiškų atspalvių.

Spalva: 408 Rose Haussmann

Kaina: 33,95 EUR










Hypnôse Khôl - vandeniui atsparus ir ilgai išliekantis išsukamas akių pieštukas.

Spalva: 10 Bleu Ciel Parisien

Kaina: 23,95 EUR











Rezultatas:








Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau bloge, šį kartą Pavasario kolekcijos labai stiprios, kiekvieną kosmetiką gaminanti kompanija stengiasi atkreipti į save dėmesį, kovoja dėl kiekvieno pirkėjo. Lancome pavasaris pasakiškai gražus, nors atspalviai labai būdingi pavasariui - rožinė, mėlyna, geltona, bet už tai kolekcijos įpakavimas tobulas, tiesiog tobulas. Aš tik paėmiau kreminius skaistalus (tik po to supratau, kad skaistalai kreminiai) į rankas, iš karto įsimylėjau. Geležinis įpakavimas, paryžietė su šuniuku, balionai. Manau tai tikrai apie mane ir Bruknė. Ką, mes Lietuvoje? Koks skirtumas, svarbu jaustis laimingam. O šitie skaistalai priverčia širdį dažniau plakti. Skaistalų tekstūra kreminė, efektas ant skruostų - matinis, pigmentacija pakankamai stipri, todėl pirmą kartą naudojant, svarbu nepadauginti. Aš nelabai mėgstu kreminių skaitalų, dėl to, kad jie naudojami iš karto ant kreminės tekstūros (na pvz. ant kreminio makiažo pagrindo), Lancome pavasario kolekcijos skaitalus galima naudoti ir ant pudros, tušuojasi puikiai. Tiesą, man patinka tokias tekstūras naudoti Duo Fibre šepetėliu.

 Pieštukas ryškiai mėlynos, elekctric spalvos. Atrodo tikrai wow, nes aš kiek peržiūrinėjau padarytas nuotraukas, pamačiau tik jį. Lancome pieštukas išsukamas, minkštas, labai ryškus, gerai perduoda atspalvį ir likosi visą dieną, aš net negalėjau patikėti.

Na ir atėjo eilė aptarti Lancome lūpų dažus. Jeigu Lancome skaistalai ir pieštukas naujiena mano kosmetinėje, tai Lancome lūpų dažų, blizgesių ir matinių lūpų lakų aš turiu ne vieną. Man labai patinka Lancome priemonės lūpoms. Šį kartą mano rankose Vernis in Love lūpų dažai, kurių tekstūra labiau primina balzamą su atspalviu. Lūpų dažai iš pavasario kolekcijos labai gerai drėkina, švelnina ir suteikia spindesio lūpoms. Aš nenaudojau pieštuko, tačiau manau jo ir nereikia, nes spalva neišbėga už lūpų kontūrą ir laikosi apie 2-3 valandas. Negaliu nepaminėti labai gražaus geležinio įpakavimo, kurį nesinori paleisti iš rankų.

Apibendrinant aš noriu pasakyti, kad Lancome kolekcija labai patiko, net negaliu pasakyti kas patiko labiau. Nes kiekvienas produktas, tai atskira istorija, kiekvienas produktas tai naujas 'wow', gražus įpakavimas, gera pigmentacija ir malonios tekstūros. 

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig