2016 m. vasario 7 d., sekmadienis

Makiažas su PUPA pavasario kolekcija





Kas šeštadienį poilsiauja, o kai kas ir poilsiauja ir dirba vienu metu. Svarbu tai, ką darai, turi patikti. O kam gali nepatikti makiažai? O pamatyti naują PUPA pavasario kolekciją? O makiažas su nauja PUPA kolekcija? Manau skamba tikrai tobulai. Aš esu mačius naują kolekciją prieš gerą savaitę, tačiau vienas dalykas pamatyti, o kitas išbandyti ir įvertinti. Būtent todėl, aš skubėjau šeštadienį į Kristianną. Šiandien daug nuotraukų ir mažiau pasakojimo.




Taip Atrodo PUPA pavasario kolekcija, manau ją jau galima rasti visuose Kristiana ir Kosmada parduotuvėse.


Labai patiko nagų lako spalvos, matinės ne mano skonio, o vat Lasting Color gel ryškiai rožinės spalvos atrodo labai pavasariškai






Mes pradėjome makiažą nuo veido valymo su SkinCode odos priežiūros priemonėmis. Ne veltui sakau, kad kosmetikos parduotuvėje jau jaučiuosi kaip namuose, taip, kaip savo virtuvėje, kur aš išbandau kosmetiką ir darau nuotraukas blogui.


Naujieji rankų darbo PUPA makiažo šepetėliai pagaminti Italijoje, kokybė labai aukšta. Jie labai minkšti, na o akių šepetėliai patiko net labai.



Pas mane labai daug PUPA kosmetikos priemonių, bet nuo tokio stovo su PUPA lūpų dažais aš tikrai neatsisakyčiau.


Grįžtame prie makiažo. Mano veidas nėra labai probleminis, aš neturiu spuogų, vienintelis minusas - raudonis ir poros.  Pradedame nuo PUPA makiažo pagrindo ir maskuojame raudonį, lyginame veidą. Aš turiu ir vieną ir kitą variantą namuose, man abu labai patinka, tik vietoje žalio, aš jau naudoju žalios spalvos maskavimo priemonę, jos pigmentacija ir maskavimo savybės patinka labiau.


Tam, kad makiažas išsilaikytų ilgiau, naudojame PUPA Made to Last makiažo pagrindą, spalva 030, aš nelabai mėgstu ir naudoju retai šį pagrindą, nes mano spalva labai jau šviesi. Kontūruojame veidą naudojant PUPA cover Stick maskuoklį, spalva 005, o paakių zoną maskuojame su PUPA Luminys Touch maskuokliu.


Štai mano svajonė - PUPA Luminys Baked face Powder, aš jau labai seniai svajoju išbandyti būtent šitą pudrą, o taip pat palyginti rezultatą su MAC. Pudra užfiksuoja makiažą, suteikia vos matomą 'glow' efektą, drėkina ir neparyškina šerpetojimų.


Turėjau galimybę išbandyti ir įvertinti naujas priemones antakiams, man labai patiko pieštukas, pasakysiu kitaip, man labai tiko PUPA antakių pieštuko spalvą, patiko antakių kremas su atspalviu ir dvigubas pieštukas. Iš vienos pusės maskavimo priemonė, o iš kitos - higlighteris. 


Akių makiažui naudojame akių šešėlių paletę iš pavasario kolekcijos, spalvos neryškios, blizgančios, tačiau visos kolekcijos esmė - rožinės spalvos skruostai ir ryškiai rožinės spalvos lūpos. Tiesą sakant, labai patiko akių pavedimas rudos spalvos, o naują PUPA Vamp Extreme blakstienų tušą aš turiu namuose.



Kaip aš ir sakiau, spalvos nėra labai ryškios, tačiau taip gražiai švyti ant saulės. 


na o čia jau tikrai bomba, o ne, ne bomba, burbuliukai. Pirmą kartą aš nepajaučiau jų kvapo, bet kaip jie skaniai kvepia. Aš šitoje vietoje negaliu būti objektyvi, man labai patinka saldokas, išskirtinis PUPA kosmetikos kvapas. Jie kvepia būtent taip. Aš labai intensyviai užtepiau jų ant rankos, tačiau spalvos intensyvumą galima reguliuoti, nebūtinai reikia tepti labai ryškiai.

Taip dar viena naujiena - PUPA made to last lūpų pieštukas ir lūpų aliejus.



Rezultatas:

Ačiū labai Ligitai už nuostabų makiažą, man be galo patiko, turėjau galimybę išbandyti ir įvertinti naujus PUPA produktus. Jau mintyse surašiau norų sąrašą, labai patiko pudra ir visos antakių priemonės. Na, o pavasario kolekcija tikrai be žodžių, labiausiai patiko skaistalai- burbuliukai, jie turi būti jūsų kosmetinėje, o ką pasirinkti, lūpų dažus ar lūpų aliejų? Viskas priklauso tik nuo jūsų noro.


















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig