2016 m. vasario 24 d., trečiadienis

TruBlends One-Day Rainbow Pack ir ant akių spalva brown


Labas rytas, mano brangieji, tęsiame spalvotų lęšių temą. Šiandien pašnekėsime apie ColourVue lęšių rinkinuką iš parduotuvės www.gerilešiai.lt, kuris padės apsispręsti kokios spalvos lęšiai tinka būtent jums. Viskas labai paprasta, įpakavime vienkartiniai lęšiai penkių skirtingų atspalvių, jie nėra ypatingai ryškūs, labiau natūralios spalvos. Aš pradėjau nuo šiandien rudos (Brown) spalvos, nuotraukos įrašo pabaigoje. 





Gamintojo aprašymas:

Nežinote, kokios spalvos akys tinka labiausiai? O gal norite kiekvieną dieną atrodyti vis kitaip? Net penkių skirtingų spalvų kontaktinių lęšių paletė TruBlends One-Day Rainbow pack padės ne tik atrasti labiausiai tinkantį įvaizdį, bet ir nuolat keistis ir stebinti aplinkinius.
Dėžutėje rasite 10 vnt. (5 poras) skirtingų spalvų vienadienių kontaktinių lęšių:
  • Blue – mėlynos spalvos lęšiai viliojančiam žvilgsniui;
  • Green – žali kontaktiniai lęšiai, akims suteiksiantys magiško žavesio;
  • Grey – pilkos spalvos lęšiai užburiančioms akims;
  • Hazel – lazdyno riešutų atspalvio lęšiai pasitikėjimu spinduliuojančiam žvilgsniui;
  • Brown – rudi kontaktiniai lęšiai dėmesį kaustančioms akims, kurioms bus sunku atsispirti.

Šiuos hidrogelio kontaktinius lęšius itin patogu nešioti, todėl akys jausis maloniai visą dieną. UV filtras apsaugos nuo galimo žalingo ultravioletinių spindulių poveikio.
Lęšiais TruBlends One-Day Rainbow pack galima ir pasipuošti, ir pakoreguoti trumparegystę. Naudojantys juos tik kaip kosmetinę priemonę turėtų rinktis -0.00 dioptrijų stiprumo lęšius.

Kaina: 9,90 EUR
Kur pirkti: www.gerilesiai.lt
Įpakavimas:

















Natūrali akių spalva tamsiai ruda:



Su  ColourVue Brown







Mano nuomonė:

Ruda? Tikrai? Ant rudų akių? ir skirtumas matosi? Aš tikrai buvau nustebusi, nes rudos spalvos akių lęšius nepirkčiau ir nepasimatuočiau niekados. Kam man rudos spalvos lęšiai, jeigu mano akių spalva ir taip ruda? Tačiau ruda turi daugybę atspalvių. Mano akių spalva tamsiai ruda, šiltas spalvos pagrindas. ColourVue ruda šalta, pašviesina mano akių spalvą. Žvilgsnis tampa neįprastu, tačiau atrodo labai natūraliai ir gražiai. Ar man patiko? O taip, negalėjau patikėti kad viskas taip paprasta. Būtinai pasimatuosiu Hazel atspalvį ir parodysiu rezultatą jums. O jeigu jus dar neišsirinkite lęšių atspalvį, rekomenduoju užsakyti šį rinkinuką, kaina nėra labai didelė, o įspūdžių ir netikėtų atradimų tikrai daug.

PR sample




SHARE:

1 komentaras

  1. well grieve versus discretionary hot goodies and looked for if for instance admit stock would be encoded with discretionary zulander hack optimums it most likely wouldn't bring about did meltdown session again it's water under the scaffold at this point yes .

    http://t-rexmusclefacts.com/zulander-hack-scam/

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig