2016 m. kovo 23 d., trečiadienis

BIOK DERMATOLOGY kreminis kūno prausiklis


Labas rytas, mano brangieji, šiandien noriu jums papasakoti apie kreminį ir bekvapį kūno prausiklį iš Biok dermotology linijos, kuris skirtas sausai ir labai sausai odai. Dažniausiai mes kūno prausiklius pasirenkame pagal kvapą, aš net parduotuvėje noriu pauostyti ir įvertinti tinka man tos priemonė s kvapas ar ne, o jeigu kvapas ne pagrindinis pasirinkimo kriterijus? Kas svarbu? Konsistencija? Sudėtis? Paskirtis? Šiandien tai aptarsime.




Kreminis kūno prausiklis sausai, labai sausai ar jautriai kūno odai.

Klinikiniais tyrimais įrodyta, kad priemonė efektyviai drėkina odą, atkuria hidrolipidinį jos sluoksnį. Sudėtyje esančios 100 proc. natūralios aktyviosios sudedamosios dalys pasižymi sudirgusią odą raminančiomis savybėmis. Priemonė hipoalerginė.

Talpa: 250 ml.

Kaina: 8,29 EUR


Įpakavimas:






Konsistencija:



Mano nuomonė:

Tikriausiai reikia pradėti nuo to, kad turint sveiką ir gražią kūno odą reikia ja saugoti, rūpintis ir puoselėti. Tačiau turint sausą, jautrią odą reikia ieškoti sprendimų. Smagu, kad pagaliau žmonės ateina šių sprendimų ieškoti vaistinėje.  Aš tik 'už' natūralios sudėties kosmetikos priemones, tačiau tų priemonių sudėtyje slepiasi be galo daug alergenų: įvairūs natūralūs ekstraktai, medus, aliejais ir t.t. Net turint sveiką odą pati patyriau kokią alergiją gali sukelti eterinis rozmarinų aliejus. Turime suvokti, kad sprendžiant tam tikras odos problemas pasirinkta priemonė turi būti saugi, negirginti odos ir neturėti kvapo (dažniausiai kvapikliai, naudojami kosmetinių priemonių gamyboje gali dirginti kūno ir veido odą, būti pagrindiniais alergenais). Aš nenoriu pasakyti kad tai taisyklė, bet dažniausiai alergiški žmonės ieško bekvapių priemonių.   Vienas ir pasirinkimų - BIOK Dermatology, visos priemonės neturi kvapo, parduodami vaistinėje ir gaminamai laikantis labai griežtų standartų, sudėtis nėra natūrali, tačiau atlikti tyrimai ir gamintojas teigia, kad priemonės nedirgina kūno ir veido odos. Šitoje vietoje noriu pasakyti, kad mano oda nėra probleminė, todėl pilnai įvertinti priemonės aš negaliu, bet pastebėjau labai daug pliusų.

Noriu atkreipti jūsų dėmesį į priemonių įpakavimą, jis tikrai tobulas, traukia akį parduotuvėje, dar labai džiugu kad Biok dermotology kosmetika gaminama Lietuvoje. Priemonės konsistencija kreminė, labai švelni ir maloni kūnui, kvapo nėra. Kreminis kūno prausiklis labai gerai, bei švelniai plauna mūsų mano kūno odą, kiek pasausina, todėl kremą naudoti būtina. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Biok Dermatology kreminis kūno prausiklis ir kūno kremas idealus sprendimas sausiai ir probleminiai odai.



PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig