2016 m. kovo 29 d., antradienis

Davines ALCHEMIC SYSTEM Linija dažytiems plaukams (spalva silver)


Labai seniai aš pasakojau apie Davines, mano susižavėjimas šita tobula plaukų priežiūros linija tikrai nesumažėjo, o tik sustiprėjo. Tiesiog naudoju turimas priemones, apie kurias jau spėjau papasakoti bloge. Tačiau vieną naujieną aš jums vistiek turiu, tai Davines Alchemic plaukų linijos priežiūros priemonės: šampūnas ir kondicionerius. Pasakysiu iš karto, tai ko gero geriausios mano kada nors bandyto tonuojančios priemonės šviesiems plaukams, kurie suteikia pilkumo.



Gamintojo aprašymas:



ALCHEMIC -  sistema iš 6 šampūnų ir 6 kondicionierių, su tiesioginiais pigmentais.
Išskirtinumas:
  • 6 spalvos, kurios maišomos tarpusavyje -  laisvė eksperimentuoti;
  • formulės praturtintos hidrolizuotais pieno baltymais, alyvuogių  aliejaus esteriais, kurie drėkina, tvirtina plauko struktūrą ir apsaugo plaukus;
  • specialiai sukurta natūraliems ir dažytiems plaukams, suteikti jų spalvai daugiau gyvumo ir ryškumo;
  • suteikia sodrius, turtingus atspalvius neprisirišant prie jų.
Detalizavimas:
Alchemic šampūnai – 280 ml. ir 1000 ml.
Alchemic kondicionieriai – 250 ml. ir 1000 ml.
Alchemic atspalviai – platininis, šokoladinis, raudonas, varinis, tabako, aukso.
Spalvų pasirinkimas:




daugiau informacijos: www.davines.lt
Įpakavimas ir konsistencija








Mano nuomonė:

Davines alchemic System plaukų priežiūros priemonių linija skirta dažytų plaukų priežiūrai. Niekam ne paslaptis, kad pilkos ir  šaltos spalvos pigmentas išsiplauna iš mano pažeistų plaukų gana greitai, raudonas ir oranžiniai pigmentai taip pat, todėl visos ryškių plaukų savininkės mane tikrai puikiai supras. Išeitis: dažantys plaukų šampūnai ir balzamai. Tačiau kaip jie išsausina ir taip sausus plaukus, po naudojimo mano plaukai buvo dar labiau pažeisti ir atrodė tragiškai. Svarbiausias dalykas naudojant profesionalias priemones (šampūno spalva dažniausiai buvo ryškiai violetinė, išplauti vonią buvo net labai sunku) išlaikymo laikas. Jeigu plaukai labai pažeisti, jie greitai sugeria pigmentą, todėl drąsiai galima per kelias minutes turėti ryškiai violetinius plaukus. Šnekant apie Davines, galiu pasakyti, kad pradžioje perskaičiau labai daug gerų atsiliepimų, peržiūrėjau daug nuotraukų, tada tik supratau, kad tikrai noriu ir tikrai naudosiu. 
Pagrindinis privalumas - švelni priemonių konsistencija ir nelabai ryškūs violetiniai pigmentai. Tikiu, kad palikus balzamą ant plaukų valandai, plaukų galiukai tikrai bus violetiniai, tačiau darant viską pagal instrukcijas ir aprašymus, rezultatas gaunasi tobulas. Priemonės palaiko šaltą plaukų atspalvį, plius nedžiovina plaukų.
Šampūną ir kondicionerių reikia naudoti tik kartu. Pirmas mano įspūdis buvo fui, kaip žmonės gali rašyti gerus atsiliepimus tokiam tragiškam šampūnui. Jis permatomas, mažai pigmentuotas (t.y. ne ryškiai violetinis, kokius aš jau buvau įpratus matyti), pūtuoja blogai, po naudojimo plaukai sausi kaip šiaudai, tačiau po balzamo naudojimo aš pakeičiau savo nuomonę. Balzamas ryškiai violetinis (spalva matosi nuotraukose), labai koncentruotas, tirštas ir aliejinis, užtenka vos vos priemones paskirstyti ant plaukų, išlaikymas apie 3-5 minutes. Priemonių pigmentas lieka plaukuose, nes vanduo bėga visiškai permatomas. Po balzamo naudojimo plaukai tampa šilkiniais, jie atrodo fantastiškai, norimas spalvos tonas pasiekiamas vos po kelių naudojimų,o  tada aš naudoju priemones kartą per savaitę šaltam plaukų tonui palaikyti.
Šnekant apie Alchemic priemonių pasirinkimą, jis tikrai labai didelis, o aš jau galvoju apie rožinius plaukų galiukus. Kodėl gi ne?


Plačiau kitame bloge:

O aš apibendrinant noriu pasakyti, kad priemones rekomenduoju naudoti tik kartu, po vieną norimo rezultato tikrai negausite ir labai nusivilsite. Po Alchemic plaukų priežiūros naudojimo mano plaukai nėra sausi, išlaikomas norimas šaltas plaukų atspalvis, o priemonės naudojasi gana taupiai, todėl užteks tikrai ilgam. Minusas - Lietuvoje priemones galima rasti tik Grožio salonuose, plačiau www.davines.lt

PR sample














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig