2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

JUVENA SKIN SPECIALISTS REJUVENATING HAND AND NAIL CREAM Rankų ir nagų kremas




Labas rytas, mano brangieji, aš manau rankų oda reikia prižiūrėti pastoviai ir skirti jai kaip įmanoma daugiau dėmesio. Nes būtent rankų oda išduoda mūsų tikrąjį amžių. Man pasisekė, nes mano rankų oda nėra probleminė, nėra ypatingai sausa, kol kas neturiu pigmentinių dėmių ir labai didelių raukšlių. Bet puikiai suvokiu, kad anksčiau ar vėliau visi tie džiaugsmai atsiras, todėl stengiuosi kaip įmanoma daugiau skirti jai dėmesio. Juvena viena iš mano mėgstamiausių veido priežiūros kosmetikos gamintojų, mano mėgstamiausios priemonės Miracle Boost, Master Caviar veido kremas ir veido prausiklis, bet rankų kremas už tokią kainą? Reikia išbandyti ir įvertinti ar verta.







Labai veiksmingas greitai įsigeriantis rankų ir nagų kremas. Keramidai atkuria apsaugines odos funkcijas, intensyviai drėkina visus jos sluoksnius, atkuria juose drėgmę. Kremas ramina sudirgusią odą ir gydo įtrūkas. Oda darosi atsparesnė kasdieniam stresui. UVA/UVB filtras.

Talpa: 75 ml.

Kaina: 36 EUR

Kur pirkti: www.kristiana.lt

Įpakavimas:







Konsistencija:





Mano nuomonė:

Pasakysiu tiesiai-šviesiai, Juvena rankų kremas, tai prabangos dalykas tiems žmonėms, kurie galėtų sau tai leisti. Įpakavimas Juvenos stiliaus, auksinis atsukamas dangtelis, kremas labai tirštos konsistencijos, labai gerai maitina rankas ir turi brangios, vos jaučiamos kosmetikos kvapą (mano Decleor kūno kremas turėjo tokį pat kvapą, todėl aš kiek nustebau). Po naudojimo rankos pamaitintos ir švelnios, tačiau ar verta? Aš manau geriau nusipirkti veido kremą arba Boost esenciją, šitos kosmetikos priemonės kainuoja brangiau, tačiau ir rezultatas kur kas geresnis. Bet jeigu jus mėgstate Juvena ir galite tai sau leisti, tai kodėl gi ne?


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig