2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

Davines Oi Body Wash


Mano vonia užvaldė Davines priemonės, kaip aš jau sakiau, Davines- tai ne tik tobulos kokybės plaukų šampūnai, balzamai ir kaukės, tai ir dušo kremas. Ar žinojote, kad yra  Oi linijos kūno kremas? Kvepalai? Limituoto leidimo žvakės?

Aš noriu pradėti ne nuo aprašymo, o nuo nematytų Oi linijos produktų.

Kūno kremas iš Oi linijos, ar teko matyti? Man dar ne, bet manau kada nors šitas stebuklas atsidurs mano rankose.


Pieštukiniai kvepalai



Rankų kremas


Žvakė, žinau kad limituoto leidimo, bet noriu- noriu, negaliu


Na o mano vonioje gyvena Davines Oi dušo kremas


Talpa: 280 ml

Kaina:19 EUr

Kur pirkti: www.inhair.lt

Sudėtis:



Įpakavimas:








Konsistencija:





Mano nuomonė:

Man labai patinka kosmetikos priemonių linijos, kur išlaikytas stilius ir dizainas. Nors Davines Oi priemonių įpakavimasi skirtingi, tačiau stilius bendras ir tai labai džiugina. Sakyčiau skandinaviško minimalizmo klasika, tačiau Davines italų kompanija. Man labai artimi itališki kvapai, todėl kiekvienas Davines produktas man be galo patinka. Galiu pasakyti tik tiek, kad prieš perkant būtina susipažinti su kvapu. Oi linijos kvapas saldokas, tačiau mano must have. Pavasaris per ilgai neateina, todėl šiltų megztinių ir sensual kvapų sezonas dar nepraeina. 
Šnekant apie Davines kūno prausiklį noriu pasakyti, kad jis labai tirštas, net labai labai. Smagu, pas mane pilnas buteliukas, ką aš darysiu kai jis įpusės aš nelabai žinau, tikriausiai teks kratyti likučius ant delno. Labai norėtųsi dozatoriaus. Kvapas pakankamaii stiprus, tačiau ant kūno beveik nelieka. Prausiklis labai švelniai plauna kūno odą, sumaišius su vandeniu virsta kreminėmis putomis, tačiau kremas būtinas. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, kam patinka Davines Oi linija, tikrai įvertins šį nuotabų prausiklio kvapą, bei poveikį.


PR sample

















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig