2016 m. kovo 14 d., pirmadienis

VICTORIA'S SECRET AROMATINIS KŪNO PURŠKIKLIS - SHEER LOVE


Aš manau tikrai nėra abejingų Victoria's Secret kūno priežiūros priemonėms, kol jų nebuvo galima nusipirkti Lietuvoje, aš rašiau savo draugei, kuri važiavo į Angliją, didelius norų sąrašus. Išsirinkti buvo be galo sunku, kvepalų ir aprašymų milijonai, o kaip dušo želė ar kūno kremas kvepia realiai buvo neaišku. Mano kosmetinėje sau seniai gyvena Sheer Love kūno losjonas ir Love Spell dušo želė. Kūno losjono kvapas patiko labiau, todėl pasirinkau būtent Sheer Love kūno purškiklį, juk baltos gėlės ir lelijos būtent tai, ko reikia pavasario-vasaros sezonui.







Gamintojo aprašymas:



Victoria's Secret aromatinis kūno purškiklis - Sheer Love tai kūno priežiūros priemonė skirta kiekvienai save mylinčiai dailiosios lyties atstovei. Pasinerkite į nepakartojamą Sheer Love aromatą. Jame susijungia ryškūs šviežutėlės baltosios medvilnės bei švytinčios rausvosios lelijos aromatai. Purškiklis kiekvienos šiuolaikiškos moters vizitinė kortelė. Būkite žavinga bei seksuali su Victoria’s Secret Sheer Love, neleiskite rutinai Jūsų sugniuždyti! Mėgaukitės aromato prabanga. Purškiklis puikiai gaivina odą, lengvai maitina, įsigeria bei suteikia malonų aromatą. 

Talpa: 250 ml.

Kaina: 12,99 EUR

Kur pirkti: Red Star

Įpakavimas:







Mano nuomonė:

Patikėkite, Victoria's Secret kūno priemonės neturi nieko bendro su kūno priežiūra, tai tiesiog labai gražus, mergaitiški įpakavimai ir nuostabūs kvapai, kurie išsilaiko ant kūno labai ilgai. Būtent todėl tai sunku išsirinkti internetu. Žinau, Kad Red Star turi parduotuvę Kaune, vat ten tikrai lobis, būsiu Kaune, būtinai užsuksiu ten. O kol kas pasistengsiu aprašyti kvapą ir įpakavimą.

Visi Victoria's Secret buteliukai labai gražūs, žaismingi, juos norisi pirkti nežiūrint į kainą. Ar žinojote, kad VS kolekciją sudaro net 221 aromatas? Kvapai laikosi ant kūno ypatingai ilgai, todėl vasarą rekomenduoju naudoti tik kūno losjoną ir purškiklį, tai idealus variantas. Sutinku, kad purškiklis gerai gaivina, tačiau dėl maitinimo pasakyti nieko negaliu, nemaitina tikrai. Tai tiesiog purškiamas kūno drėkiklis su kvapu. Mano pasirinkimas - Sheer Love, tai švelnus, neerzinantis baltųjų gėlių, lelijų ir pavasario gaivos aromatas. Pagrindinės kvapo natos - ramunėlės, raudonos lelijos, alijošius ir medvilnė. Kvapas buvo išleistas 2012 metais ir tikrai tinka bet kam ir bet kokiai progai. Ar rekomenduoju? Jeigu dar nespėjote susipažinti su VS kūno priežiūros linija, tikrai taip, o mano manymu, tokie purškikliai idealiai vasarai. 


PR sample





SHARE:

1 komentaras

  1. ieškau, kur Lt galima būtent šį kvapą rasti (kitų tai pilna, o šio....) :) prieš kokius 10 m buvo parvežę man iš Amerikos ir buvo Wow :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig