2016 m. kovo 22 d., antradienis

Lancome JUICY SHAKER Lūpų blizgesys (spalva 151)


Ar girdėjote, kad Lancome išleido visiškai naują lūpų blizgesį? Jo sudėtyje vertingi aliejai ir spalvos pigmentai, jeigu sumaišyti (suplakti, kaip sako gamintojas) tarpusavyje, gausis stulbinamas lūpų blizgesys, kuris ne tik suteikia spalvos, bet ir puoselėja lūpas. Šiandien apie tai ir pašnekėsime plačiau.





Gamintojo aprašymas:




Suplak, suplak, suplak, pakratyk, pakratyk, pakratyk!
Tarp lūpų blizgių įvyko revoliucija! Mesk į šalį nuobodybes ir išbandyk mūsų naują sultingą lūpų blizgesį.
Mūsų paskutinis lūpų blizgesys yra su dvifaze formule, praturtinta maitinančiais lūpų aliejais, paryškina lūpų pigmentą, suteikia putlumo, bet kartu išlaiko natūralų blizgesį. Šie maitinantys aliejai savo sudėtyje turi saldžiųjų migdolų aliejų, omega 3 ir spanguolių aliejų. Jūsų lūpos atrodys  putlios ir labai gundančios!
Švelni aplikatoriaus pagalvėlė padės lengvai įsigerti blizgesiui į lūpas. Aplikatorius, lyg kempinė, sugeria teisingą pigmento dozę.  Aplikatoriaus pagalvėlė prisitaiko prie Jūsų lūpų kontūrų, todėl galite nesibaiminti jog užtepsite už kontūrų. Maitinančių aliejų formulė yra ne lipni ir labai drėkinanti, todėl Jūsų lūpos visada bus švelnios  ir jas bus malonu bučiuoti.
Juicy Shaker lūpų blizgesiai turi 13 atspalvių ir vieną limituotos gamybos atspalvį Mėta 400. Šie itin smagūs lūpų blizgesiai yra puikus pasirinkimas, kai keliaujate, sportuojate, pramogaujate su draugais baruose ar ūžiate vakarėliuose iki ryto. Juicy Shaker blizgesiai nenuvils Jūsų lūpų!

Kaina:  22,95 EUR
Kur pirkti: Douglas ir Kristiana
Spalvų pasirinkimas:


Įpakavimas:








Spalva:







Rezultatas:





Mano nuomonė:

Prireikė savaitės, kad  parodyti kaip  atrodo nusistovėjęs pigmentas. Kaip ir sako gamintojas,  prieš naudojimą reikia viska gerai suplakti. Mano spalva ryškiai raudona, kvapas nuostabus ir labai saldus, man kažkodėl atrodė kad tai braškės, bet pavadinimas Cherry Symphony, aš jau įsivaizduoju kaip kvepia melionas, o labiausiai norėčiau išbandyti mėtinį (šviesiai mėlyną, bet jo pas mus kol kas nėra).
Šios priemonės idėja gimė Azijos rinkoje, būtent Korėjietiški lūpų blizgesiai (aliejiniai tintai) turi ir aliejus ir spalvos pigmentus savo sudėtyje. Nenustebkite, tačiau aš nelabai įsivaizduoju kaip modelio lūpos Promo nuotraukoje gaunasi tokios ryškios, nes mano turimas ryškiai raudonas atspalvis nėra super ryškus. 
Noriu kelis žodžius pasakyti apie aplikatorį, jis be galo minkštas ir malonus, bet vis reikia pakratyti buteliuką, nes tik kratant priemonė patenka į aplikatorį (aš specialiai padariau nuotrauką, jus galite pamatyti). 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad mintis mano labai patiko, patiko priemonės drėkinamasis ir maitinamasis efektas, be galo patiko vaisių saldokas kvapas, tačiau spalva galėtų būti kiek ryškesnė, arba tai gali būti tintas, kuris ilgai išsilaiko ant lūpų. Bet logiška, kad tai lūpų blizgesys, todėl jis yra būtent toks. Rekomenduoju išbandyti melionų kvapo, tobulas, o spalva dar su blizgučiais.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig