2016 m. kovo 22 d., antradienis

Sebastian Hydre drėkinantis plaukų šampūnas ir kondicionierius


Ne vien Davines plaukų priežiūros priemonėmis gyvena mano plaukai, taip, patinka, bet taip, norisi bandyti ką nors dar ir dar. Toks jau nepastovus blogerio gyvenimas. Apie Sebastian plaukų liniją man sakė prieš gerus dešimt metų mano kirpėjas, kai mano plaukai dar buvo irgi ir tamsūs. Būtent pas jį salone aš pirmą kartą pamačiau šią produktų liniją, būtent ten mano plaukus dažė su Sebastian plaukų dažais, bet plaukai buvo kitokie, tačiau rezultatas man tikrai patiko. Kažkodėl man atrodė, kad Sebastian labai prabangi ir brangi plaukų priežiūros linija, apie ją šneka tik profesionalai, paprastiems žmonėms tokie produktai nelabai ir tinka. Tačiau išbandžius šampūną ir balzamą, aš kardinaliai pakeičiau savo nuomonę.




Sebastian drėkinantis šampūnas ir kondicionerius – skirti sausiems ir linkusiems garbanotis plaukams. Priemonės intensyviai drėkina, maitina ir atstato plaukų struktūrą, suteikia jiems žvilgesio, elastingumo ir švelnumo. Drėkinantis plaukų šampūnas ir balzamas Sebastian Hydre neapsunkina plaukų, apsaugo ir išlaiko sodrią spalvą bei neleidžia jai išblukti.

Talpa: 250 ml.

Kaina: šampūnas 22 Eur ir kondicionerius 24,50 EUR


Įpakavimas:










Konsistencija:






Mano nuomonė:

Aš visada padarau namų darbą, prieš pasirenkant produktus nors ir testavimui, perskaitau visus atsiliepimus ir bandau jau įsivaizduoti kokios linijos produktų man reikia. Atsiliepimų apie Sebastian buvo nedaug, iš jų supratau, kad yra stebuklingos kaukės - putos, yra bazinės priemonės (šampūnai, balzamai), kurie skirstomi pagal plaukų būklę ir tipą ir yra papildomos priežiūros plaukų kaukės (paprastos ), kurios visiems labai patinka. Aš nusprendžiau nerizikuoti ir išsirinkti  iš drėkinamosios linijos šampūną ir kondicionerių. Mano plaukai jau nebe tokie sausi ir pažeisti, tačiau drėkinimas yra būtinas. Plius aš labai noriu tiesių plaukų efekto, todėl šį linija bus kaip tik. Dar manau man tikrai tiktų kartais nuo karto panaudoti atkuriamąją plaukų kaukę, tačiau po Profiber aš labai bijau apsunkintų ir susi riebalavusių plaukų efekto. 

Pradėsime nuo įpakavimo, labai stilingi ir gražūs, tvirtai stovi, smagu kad apversti, nereikia spausti i visų jėgų tam, kad pagaliau išspausti balzamo lašą ant delno. Dar vienas pliusas, šampūnas - juodas balzamas - baltas, vizualiai labai lengva atskirti net duše su kauke ant veido. Be galo patiko lengvas ir vos jaučiamas priemonių kvapas ir tiršta konsistencija. Kaip matome iš nuotraukos, šampūnas perlamutrinis, balzamas baltas, tačiau nėra labai tirštas, nepasunkina plaukų. Dabar apie rezultatą: manau šios priemonės tikrai tiks normaliems arba sausiems plaukams, labai pažeistiems geriau pasirinkti atkuriamąją plaukų liniją, o šitos priemonės labiau bazinės. Neapsunkina plaukų, suteikia žvilgesio, labai švelniai plauna ir gerai drėkina. Po balzamo naudojimo plaukai slydus ir pamaitinti, net galiukai vizualiai atrodo žymiai geriau. Šitos priemonės labiau ištiesina mano plauką, suteikia glotnumo, todėl jeigu jums patinka apimtis, būtent šita linija to pasiūlyti negali, o man to ir nereikia, man labai patinka šilkiniai ir glotnesni plaukai, kuriuos šukuoti po priemonių naudojimo žymiai paprasčiau. Galiu pasakyti, kad tai ne paskutinės mano išbandytos Sebastian priemonės, aš jau patikėjau, kad priemonės vertos dėmesio ir tinka mano plaukams. Dar vienas svarus pliusas - priemonės koncentruotos ir naudojasi taupiai, todėl šių buteliukų man tikrai užteks ilgam.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig